fbpx
thema

Jullie feest oppeppen met een thema dat op jullie lijf geschreven staat… Waarom niet?

Heb je ook een uitnodiging ontvangen voor een feest met als thema ‘The Roaring 20’s’, ‘Disco’ of ‘Alice in Wonderland’? Sommigen beginnen spontaan te huiveren, anderen roepen het uit van plezier.
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Een uitnodiging ontvangen voor een feest met als thema ‘The Roaring 20’s’, ‘Disco’ of ‘Alice in Wonderland’? Sommigen beginnen spontaan te huiveren, anderen roepen het uit van plezier. Jullie feest oppeppen met een thema… Maar hoe ga je te werk?

  Wanneer je een themafeest goed aanpakt, kun je zowel tegenstanders overtuigen als voorstanders de dag van hun leven bezorgen. Maar hoe ga je nu te werk? Hieronder geef ik jullie 3 tips mee:

  Maak een keuze

  Alles begint met de keuze van een thema. Als gastvrouw of gastheer kies je best een thema dat op je lijf geschreven staat zodat je je lekker comfortabel voelt. Een foute keuze bestaat niet!

  thema feest
  Photo credits: Eye Candy Event Design

  Een rode draad

  Is de keuze gemaakt? Denk dan vervolgens na hoe je dit thema wil verweven in je feest. Sommige gasten verkiezen om het thema te gebruiken als een subtiele rode draad: een lichte hint op de uitnodiging, bijpassende tafeldecoratie of muziek die er perfect bij aansluit. Anderen daarentegen gaan echt ‘all the way’. Een volledig in thema aangeklede locatie, een themacocktail, een aangepast menu etc. Pas op: hou het wel steeds stijlvol.

  Dress to impress

  Tot slot staat of valt ieder feest met het plezier van zijn gasten. Probeer hen daarom te overtuigen met een dress code zodat ze met de juiste verwachtingen naar jouw feest komen. Een originele uitnodiging kan hier zeker bij helpen. Door op het feest zelf enkele kleine items te voorzien kan je ook de laatste twijfelaars overtuigen om zich helemaal onder te dompelen in de sfeer.

  Themafeest
  Photo credits: unknown – source: Pinterest

  Ben je nog op zoek naar enkele originele thema’s? Wel, here you go:

  • ‘Winter wonderland’: Denk aan een overvloed van kaarsjes, schapenvachtjes en fleece dekentjes en alles wit wit wit.
  • ‘Venetiaans carnaval’: Een dresscode ‘black tie and mask’, hoge gouden kandelaars, grote pluimen en donkere mysterieuze kleuren

  Volgende keer jullie een feest willen oppeppen met een thema hoop ik dat je aan deze tips terugdenkt.

  Veel plezier!

  Share this post

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on pinterest
  Share on print
  Share on email
  get married in belgium

  Five reasons to get married in Belgium

  Looking for a unique place to celebrate your wedding? Consider to get married in Belgium! It may be a small country, but Belgium is full of hidden gems.

  >> lees meer
  trouwen in Oost-Vlaanderen

  Trouwen in Oost-Vlaanderen: enkele unieke feestlocaties

  Wil je trouwen in Oost-Vlaanderen en zoek je nog een unieke feestlocatie om je liefde te vieren? Wij zetten enkele toplocaties op een rijtje!

  >> lees meer
  online trends

  Online trends voor weddings en events in 2021

  Welke online trends vinden we terug in de wedding en eventsector? En zullen deze trends zich voortzetten in de toekomst? Lees het hier!

  >> lees meer
  Huwelijksaanzoek

  Tips voor een origineel huwelijksaanzoek

  Ben je klaar om dé vraag te stellen? Maar ben je nog op zoek naar het perfecte huwelijksaanzoek dat jouw geliefde helemaal omver blaast? Lees dan deze 6 tips om de clichés te doorbreken en een origineel huwelijksaanzoek te plannen dat jouw partner nooit zal vergeten!

  >> lees meer
  wedding trends van 2021

  Dé 7 wedding trends van 2021

  Proficiat! Jullie gaan dit jaar trouwen. Dat trouwen in 2021 nog steeds anders dan anders zal zijn, daar moeten we niet veel tekst en uitleg bij geven. Dat het even fantastisch, mooi, romantisch, gezellig en uniek wordt, dat bewijzen deze 7 wedding trends van 2021.

  >> lees meer
  something new

  “Something old, something new, something borrowed and something blue” – tips om deze in jouw huwelijk te verwerken

  Het rijmpje “Something old, something new, something borrowed, something blue and a sixpence in her shoe” zal je waarschijnlijk wel bekend in de oren klinken.

  >> lees meer

  Vragen? Blijf er niet mee zitten.

  Scroll to Top