fbpx ...
thema

Jullie feest oppeppen met een thema dat op jullie lijf geschreven staat… Waarom niet?

Heb je ook een uitnodiging ontvangen voor een feest met als thema ‘The Roaring 20’s’, ‘Disco’ of ‘Alice in Wonderland’? Sommigen beginnen spontaan te huiveren, anderen roepen het uit van plezier.
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Een uitnodiging ontvangen voor een feest met als thema ‘The Roaring 20’s’, ‘Disco’ of ‘Alice in Wonderland’? Sommigen beginnen spontaan te huiveren, anderen roepen het uit van plezier. Jullie feest oppeppen met een thema… Maar hoe ga je te werk?

  Wanneer je een themafeest goed aanpakt, kun je zowel tegenstanders overtuigen als voorstanders de dag van hun leven bezorgen. Maar hoe ga je nu te werk? Hieronder geef ik jullie 3 tips mee:

  Maak een keuze

  Alles begint met de keuze van een thema. Als gastvrouw of gastheer kies je best een thema dat op je lijf geschreven staat zodat je je lekker comfortabel voelt. Een foute keuze bestaat niet!

  thema feest
  Photo credits: Eye Candy Event Design

  Een rode draad

  Is de keuze gemaakt? Denk dan vervolgens na hoe je dit thema wil verweven in je feest. Sommige gasten verkiezen om het thema te gebruiken als een subtiele rode draad: een lichte hint op de uitnodiging, bijpassende tafeldecoratie of muziek die er perfect bij aansluit. Anderen daarentegen gaan echt ‘all the way’. Een volledig in thema aangeklede locatie, een themacocktail, een aangepast menu etc. Pas op: hou het wel steeds stijlvol.

  Dress to impress

  Tot slot staat of valt ieder feest met het plezier van zijn gasten. Probeer hen daarom te overtuigen met een dress code zodat ze met de juiste verwachtingen naar jouw feest komen. Een originele uitnodiging kan hier zeker bij helpen. Door op het feest zelf enkele kleine items te voorzien kan je ook de laatste twijfelaars overtuigen om zich helemaal onder te dompelen in de sfeer.

  Themafeest
  Photo credits: unknown – source: Pinterest

  Ben je nog op zoek naar enkele originele thema’s? Wel, here you go:

  • ‘Winter wonderland’: Denk aan een overvloed van kaarsjes, schapenvachtjes en fleece dekentjes en alles wit wit wit.
  • ‘Venetiaans carnaval’: Een dresscode ‘black tie and mask’, hoge gouden kandelaars, grote pluimen en donkere mysterieuze kleuren

  Volgende keer jullie een feest willen oppeppen met een thema hoop ik dat je aan deze tips terugdenkt.

  Veel plezier!

  Share this post

  dieetwensen

  Hoe ga ik om met de dieetwensen van mijn gasten?

  De dag van vandaag kijken we er niet meer van op als iemand bepaalde dieetwensen of -restricties heeft. Wanneer je dus een feest organiseert bestaat de kans dat je voor enkele gasten rekening zal moeten houden met bepaalde voedingswensen. In deze blog vertellen we jou hoe je dit het best aanpakt en communiceert naar jouw cateraar.

  >> lees meer

  Originele vrijgezellenfeest activiteiten

  Staat het huwelijk van jouw vriend of vriendin bijna voor de deur? Dan is het hoog tijd om voor hen een vrijgezellenfeest te plannen! We kennen allemaal de stadsspelletjes of het uitgaan met de vrienden of vriendinnen om de laatste dagen of weken als niet-getrouwde te vieren. Maar wil je de bruid of bruidegom verrassen met een originele activiteit? Lees dan zeker verder, want in deze blog geven wij jou enkele leuke alternatieve activiteiten.

  >> lees meer
  WIT FOTOGRAFIE

  Hoe organiseer je een personeelsfeest?

  Hoe organiseer je een personeelsfeest? In deze blog geven wij jou mee met welke belangrijke aspecten je rekening moet houden.

  >> lees meer

  Welke info bezorg je de eventplanner?

  Heb je gekozen voor een eventplanner om jouw bedrijfsevenement te organiseren? Goede keuze! Maar welke info bezorg je aan de eventplanner?

  >> lees meer

  Wat te doen met de bloemen na jouw huwelijksdag?

  Bloemen op een huwelijk? Voor velen een absolute must. Van het bruidsboeket en bloemen voor de bruidssuite tot de prachtige florale aankleding van je ceremonie- en feestlocatie. Bloemen zorgen voor een ware streling van het oog en maken het geheel toch altijd iets feestelijker en gezelliger. Maar wat doe je nu met al die bloemen na je grote dag? Wij geven jou graag enkele tips en ideeën!

  >> lees meer
  get married in belgium

  Five reasons to get married in Belgium

  Looking for a unique place to celebrate your wedding? Consider to get married in Belgium! It may be a small country, but Belgium is full of hidden gems.

  >> lees meer

  Vragen? Blijf er niet mee zitten.

  Scroll naar boven