fbpx
thema

Jullie feest oppeppen met een thema dat op jullie lijf geschreven staat… Waarom niet?

Heb je ook een uitnodiging ontvangen voor een feest met als thema ‘The Roaring 20’s’, ‘Disco’ of ‘Alice in Wonderland’? Sommigen beginnen spontaan te huiveren, anderen roepen het uit van plezier.
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Een uitnodiging ontvangen voor een feest met als thema ‘The Roaring 20’s’, ‘Disco’ of ‘Alice in Wonderland’? Sommigen beginnen spontaan te huiveren, anderen roepen het uit van plezier. Jullie feest oppeppen met een thema… Maar hoe ga je te werk?

  Wanneer je een themafeest goed aanpakt, kun je zowel tegenstanders overtuigen als voorstanders de dag van hun leven bezorgen. Maar hoe ga je nu te werk? Hieronder geef ik jullie 3 tips mee:

  Maak een keuze

  Alles begint met de keuze van een thema. Als gastvrouw of gastheer kies je best een thema dat op je lijf geschreven staat zodat je je lekker comfortabel voelt. Een foute keuze bestaat niet!

  thema feest
  Photo credits: Eye Candy Event Design

  Een rode draad

  Is de keuze gemaakt? Denk dan vervolgens na hoe je dit thema wil verweven in je feest. Sommige gasten verkiezen om het thema te gebruiken als een subtiele rode draad: een lichte hint op de uitnodiging, bijpassende tafeldecoratie of muziek die er perfect bij aansluit. Anderen daarentegen gaan echt ‘all the way’. Een volledig in thema aangeklede locatie, een themacocktail, een aangepast menu etc. Pas op: hou het wel steeds stijlvol.

  Dress to impress

  Tot slot staat of valt ieder feest met het plezier van zijn gasten. Probeer hen daarom te overtuigen met een dress code zodat ze met de juiste verwachtingen naar jouw feest komen. Een originele uitnodiging kan hier zeker bij helpen. Door op het feest zelf enkele kleine items te voorzien kan je ook de laatste twijfelaars overtuigen om zich helemaal onder te dompelen in de sfeer.

  Themafeest
  Photo credits: unknown – source: Pinterest

  Ben je nog op zoek naar enkele originele thema’s? Wel, here you go:

  • ‘Winter wonderland’: Denk aan een overvloed van kaarsjes, schapenvachtjes en fleece dekentjes en alles wit wit wit.
  • ‘Venetiaans carnaval’: Een dresscode ‘black tie and mask’, hoge gouden kandelaars, grote pluimen en donkere mysterieuze kleuren

  Volgende keer jullie een feest willen oppeppen met een thema hoop ik dat je aan deze tips terugdenkt.

  Veel plezier!

  Share this post

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on pinterest
  Share on print
  Share on email
  something new

  “Something old, something new, something borrowed and something blue” – tips om deze in jouw huwelijk te verwerken

  Het rijmpje “Something old, something new, something borrowed, something blue and a sixpence in her shoe” zal je waarschijnlijk wel bekend in de oren klinken.

  >> lees meer
  Trouwen in West-Vlaanderen

  Trouwen in West-Vlaanderen: enkele unieke feestlocaties

  Wil je trouwen in West-Vlaanderen? Dan heeft deze gezellige provincie een groot aanbod aan unieke trouwlocaties in verschillende stijlen. Jullie liefde vieren samen met jullie familie en vrienden tussen de West-Vlaamse polders en de pittoreske gebouwen, was nog nooit zo romantisch.

  >> lees meer
  communiefeest of lentefeest

  Communiefeest of lentefeest organiseren?

  Heb je een communiefeest of lentefeest in ’t verschiet voor je kleine spruit dit jaar? Dan is het nu de ideale moment om te beginnen plannen.

  >> lees meer
  Wat doet een weddingplanner?

  Wat doet een weddingplanner?

  Trouwen is een unieke belevenis, maar het vraagt veel organisatietalent en tijd om jouw droomhuwelijk tot werkelijkheid te brengen. Tijd die je misschien niet hebt of liever besteedt aan hobby’s of quality time met je verloofde, vrienden of familie. En dan komt de hulp van een weddingplanner enorm van pas.

  >> lees meer

  5 ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk

  Het huwelijk was adembenemend en wellicht was één van de mooiste momenten de ‘first look’. Het moment waarop hij jou voor het eerst zag in je trouwjurk. Een herinnering die je voor de rest van je dagen meedraagt. Maar wat doe je nu eigenlijk met je trouwjurk na je huwelijksdag? Wij vonden 5 leuke ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk.  Maar wat doe je nu eigenlijk met je trouwjurk na je huwelijksdag? Wij vonden 5 leuke ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk.  

  >> lees meer

  De 8 belangrijkste bruidsmodetrends voor 2020

  Vorig week vond de Barcelona Bridal Fashion week plaats waar de bruidsmodetrends voor volgend jaar (2020) zijn onthuld. Wat was er trending op de catwalk? Wij zetten voor jou graag de acht belangrijkste bruidsmodetrends op een rijtje.

  >> lees meer

  Vragen? Blijf er niet mee zitten.

  Scroll to Top