...

Wie zijn we en wat kunnen we voor u doen?

Droomt u van een event waar uw genodigden nog lang over napraten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Elegant Events zijn we gespecialiseerd in de organisatie van feesten op bijzondere locaties, en zetten we enorm in op de creatie van een unieke beleving.

Eline Beernaert, de bezielster van Elegant Events, ademt ‘hospitality’. We vinden het belangrijk dat u zich ‘thuis’ voelt bij ons en we dus makkelijk en open kunnen communiceren tijdens de voorbereidingen van uw evenement. Ook tijdens uw feest vinden we het van groot belang dat er een soort van “gemoedelijk thuisgevoel” gecreëerd wordt, net alsof u met al uw vrienden, familie of collega’s geniet van een heerlijk verfijnd diner, maar dan in een wondermooie en unieke setting.

Het leven vieren is belangrijk en uw feest of evenement tot werkelijkheid brengen, vraagt veel tijd en organisatietalent. Als ervaren eventplanner realiseert Elegant Events uw feest van A-Z en wil het team u volledig ontzorgen.

We gaan steeds op een heel persoonlijke manier te werk. We vinden het belangrijk dat uw feest volledig aansluit bij wie u bent of waar u voor staat. Tijdens een eerste kennismaking leren we u graag wat beter kennen zodat we uw unieke bedrijfsverhaal en stijl begrijpen. Daarna maakt Elegant Events een voorstel op maat dat aansluit bij uw wensen en noden.

“Ready to create lasting memories? Reach out to us!”

Bedrijfsfeest familiedag Clarebout
Bedrijfsfeest familiedag Clarebout