...

liefstedag.nl

Op zoek naar een weddingplanner met dat tikkeltje meer?

Droom jij van een feest waar jouw gasten nog lang over napraten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Elegant Events zijn we gespecialiseerd in de organisatie van buitenhuwelijken en huwelijken op bijzondere locaties, en zetten we enorm in op de creatie van een unieke beleving.

Jullie droomhuwelijk tot werkelijkheid brengen, vraagt veel tijd en organisatietalent. Als ervaren weddingplanner willen we jou in eerste instantie volledig ontzorgen en je meer quality time bieden met je verloofde, vrienden en familie. We gaan op een persoonlijke manier te werk door jullie wensen en ideëen om te toveren tot werkelijkheid. We vinden het belangrijk dat jullie huwelijksfeest volledig aansluit bij wie jullie zijn als koppel.

Eline,
Nogmaals bedankt voor jouw super strakke opvolging en nauwgezette coordinatie (tot in de puntjes!) van ons huwelijk en trouwfeest. Dankzij jouw goede organisatie hebben Nicolas en ik (en ook onze gezinnen) zorgeloos kunnen genieten van onze prachtige dag en creëerden we heel mooie herinneringen. We konden ons geen mooiere dag voorstellen.
Nu, meer dan één maand later, krijgen we nog steeds lovende woorden over ons huwelijk en het feest.
Louise & Nico