...

Originele vrijgezellenfeest activiteiten

Staat het huwelijk van jouw vriend of vriendin bijna voor de deur? Dan is het hoog tijd om voor hen een vrijgezellenfeest te plannen! We kennen allemaal de stadsspelletjes of het uitgaan met de vrienden of vriendinnen om de laatste dagen of weken als niet-getrouwde te vieren. Maar wil je de bruid of bruidegom verrassen met een originele activiteit? Lees dan zeker verder, want in deze blog geven wij jou enkele leuke alternatieve activiteiten.

Laat je creatieve zelf de loop

We zijn misschien niet allemaal even creatief, maar we kunnen allemaal wel nieuwe dingen aanleren! Samen met je vriendinnen of vrienden kan je een creatieve workshop volgen waar je niet alleen veel zal kunnen lachen, maar waar je natuurlijk ook iets bijleert.

Je kan zelfs ook een activiteit doen waarbij je eindproduct op je huwelijk gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een workshop kalligrafie, waar je de naamkaartjes maakt voor de gasten, of een cursus bloemschikken waar je bloemenkransen van droogbloemen maakt en ze gebruikt als decoratie op je huwelijksdag. Zijn jullie grote make-up fans? Dan kan je samen een leuke workshop volgen waarbij jullie de kneepjes van visagie bijleren. Dit is niet alleen handig voor op de grote dag, maar dit kan later ook nog voor andere gelegenheden van pas komen!

Bij de mannen staat een make-up workshop waarschijnlijk niet op de wish list. Maar er bestaan heus wel leuke creatieve workshops voor hen ook. Denk aan een graffiti workshop of een workshop goochelen.

Of zijn jullie echte bourgondiërs? Dan kan je een kookworkshop of een cocktail workshop volgen! Bijleren, eten en drinken… what more would you want?

Vakantie!

Is reizen een echte passie van jou? Ga dan een stapje verder met je vrijgezellenavond en maak er een vrijgezellenweekend van! Trek er samen op uit en ga naar het buitenland, bijvoorbeeld Griekenland of Italië, of blijf iets dichter bij huis en trek richting de kust of de Ardennen. Samen kan je genieten van het (hopelijk) mooie weer en kan je ook nieuwe dingen ontdekken. Daarnaast zal je prachtige herinneringen maken die je zullen bijblijven voor het leven!

Challenge-evening

Geniet de bruid of bruidegom eerder van een gezellig avondje thuis? Organiseer dan een challenge-evening! Hieronder vertellen we jullie in enkele korte stappen hoe je dit precies organiseert.

  1. Beslis wat het thema van jullie challenge night wordt. Zal het in teken van cocktails staan of eerder in het teken van eten? Aan jullie de keuze!
  2. Wanneer iedereen een score blad en balpen heeft kan de challenge night van start gaan! Bepaal in welke volgorde jullie iets gaan maken en volg deze gedurende de avond.
  3. De eerste persoon maakt een cocktail of gerecht naar keuze en zal deze serveren aan de rest van de groep. Hierbij zorgen zij ook voor de sfeer door middel van muziek of een leuk spelletje.
  4. Wanneer die persoon zijn beurt om is, is het aan de rest om via het score blad een score te geven aan de persoon die net aan de beurt was.
  5. Doe dit opnieuw tot iedereen aan de beurt is geweest.
  6. Leg alle punten bij elkaar en kijk wie gewonnen heeft. De winnaar kan je een leuke prijs laten winnen zoals bijvoorbeeld een bridesmaids kit.

Met ons scoreblad hieronder ben je al een stapje dichter bij een gezellige avond!

vrijgezellenfeest
Elegant Events challenge night score sheet

Met deze tips kan je al heel wat verder bij het organiseren van je vrijgezellenfeest. Plan jij om een van onze activiteiten te doen? Laat het ons zeker weten via sociale media!