fbpx ...
20190919_20190922_preview_Ciska&Jimte_MathiasHannes_3

Originele vrijgezellenfeest activiteiten

Staat het huwelijk van jouw vriend of vriendin bijna voor de deur? Dan is het hoog tijd om voor hen een vrijgezellenfeest te plannen! We kennen allemaal de stadsspelletjes of het uitgaan met de vrienden of vriendinnen om de laatste dagen of weken als niet-getrouwde te vieren. Maar wil je de bruid of bruidegom verrassen met een originele activiteit? Lees dan zeker verder, want in deze blog geven wij jou enkele leuke alternatieve activiteiten.
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Staat het huwelijk van jouw vriend of vriendin bijna voor de deur? Dan is het hoog tijd om voor hen een vrijgezellenfeest te plannen! We kennen allemaal de stadsspelletjes of het uitgaan met de vrienden of vriendinnen om de laatste dagen of weken als niet-getrouwde te vieren. Maar wil je de bruid of bruidegom verrassen met een originele activiteit? Lees dan zeker verder, want in deze blog geven wij jou enkele leuke alternatieve activiteiten.

  Laat je creatieve zelf de loop

  We zijn misschien niet allemaal even creatief, maar we kunnen allemaal wel nieuwe dingen aanleren! Samen met je vriendinnen of vrienden kan je een creatieve workshop volgen waar je niet alleen veel zal kunnen lachen, maar waar je natuurlijk ook iets bijleert.

  Je kan zelfs ook een activiteit doen waarbij je eindproduct op je huwelijk gebruikt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een workshop kalligrafie, waar je de naamkaartjes maakt voor de gasten, of een cursus bloemschikken waar je bloemenkransen van droogbloemen maakt en ze gebruikt als decoratie op je huwelijksdag. Zijn jullie grote make-up fans? Dan kan je samen een leuke workshop volgen waarbij jullie de kneepjes van visagie bijleren. Dit is niet alleen handig voor op de grote dag, maar dit kan later ook nog voor andere gelegenheden van pas komen!

  Bij de mannen staat een make-up workshop waarschijnlijk niet op de wish list. Maar er bestaan heus wel leuke creatieve workshops voor hen ook. Denk aan een graffiti workshop of een workshop goochelen.

  Of zijn jullie echte bourgondiërs? Dan kan je een kookworkshop of een cocktail workshop volgen! Bijleren, eten en drinken… what more would you want?

  Vakantie!

  Is reizen een echte passie van jou? Ga dan een stapje verder met je vrijgezellenavond en maak er een vrijgezellenweekend van! Trek er samen op uit en ga naar het buitenland, bijvoorbeeld Griekenland of Italië, of blijf iets dichter bij huis en trek richting de kust of de Ardennen. Samen kan je genieten van het (hopelijk) mooie weer en kan je ook nieuwe dingen ontdekken. Daarnaast zal je prachtige herinneringen maken die je zullen bijblijven voor het leven!

  Challenge-evening

  Geniet de bruid of bruidegom eerder van een gezellig avondje thuis? Organiseer dan een challenge-evening! Hieronder vertellen we jullie in enkele korte stappen hoe je dit precies organiseert.

  1. Beslis wat het thema van jullie challenge night wordt. Zal het in teken van cocktails staan of eerder in het teken van eten? Aan jullie de keuze!
  2. Wanneer iedereen een score blad en balpen heeft kan de challenge night van start gaan! Bepaal in welke volgorde jullie iets gaan maken en volg deze gedurende de avond.
  3. De eerste persoon maakt een cocktail of gerecht naar keuze en zal deze serveren aan de rest van de groep. Hierbij zorgen zij ook voor de sfeer door middel van muziek of een leuk spelletje.
  4. Wanneer die persoon zijn beurt om is, is het aan de rest om via het score blad een score te geven aan de persoon die net aan de beurt was.
  5. Doe dit opnieuw tot iedereen aan de beurt is geweest.
  6. Leg alle punten bij elkaar en kijk wie gewonnen heeft. De winnaar kan je een leuke prijs laten winnen zoals bijvoorbeeld een bridesmaids kit.

  Met ons scoreblad hieronder ben je al een stapje dichter bij een gezellige avond!

  vrijgezellenfeest
  Elegant Events challenge night score sheet

  Met deze tips kan je al heel wat verder bij het organiseren van je vrijgezellenfeest. Plan jij om een van onze activiteiten te doen? Laat het ons zeker weten via sociale media!

   

  Share this post

  Bedrijfsfeest, evenementiële communicatie

  5 Manieren waarop evenementiële communicatie impact heeft op de verbondenheid van uw medewerkers.

  Evenementiële communicatie kan een krachtig middel zijn om de verbondenheid van medewerkers te vergroten. Door evenementen te organiseren, creëert u een omgeving en mogelijkheid waarbij ...
  >> lees meer
  ROI van bedrijfsevenementen

  Hoe zorgen bedrijfsevenementen voor een positieve Return On Investment (ROI)?

  Bedrijfsevenementen zorgen voor een positieve return on investment (ROI) als ze goed gepland en uitgevoerd worden. In dit artikel leest u 10 strategieën die u ...
  >> lees meer
  dieetwensen

  Hoe ga ik om met de dieetwensen van mijn gasten?

  De dag van vandaag kijken we er niet meer van op als iemand bepaalde dieetwensen of -restricties heeft. Wanneer je dus een feest organiseert bestaat ...
  >> lees meer

  Originele vrijgezellenfeest activiteiten

  Staat het huwelijk van jouw vriend of vriendin bijna voor de deur? Dan is het hoog tijd om voor hen een vrijgezellenfeest te plannen! We ...
  >> lees meer
  WIT FOTOGRAFIE

  Hoe organiseer je een personeelsfeest?

  Hoe organiseer je een personeelsfeest? In deze blog geven wij jou mee met welke belangrijke aspecten je rekening moet houden.
  >> lees meer

  Welke info bezorg je de eventplanner?

  Heb je gekozen voor een eventplanner om jouw bedrijfsevenement te organiseren? Goede keuze! Maar welke info bezorg je aan de eventplanner?
  >> lees meer

  Vragen? Blijf er niet mee zitten.

  Scroll naar boven