fbpx
buitenhuwelijk

Dromen over jullie buitenhuwelijk

Droom jij ook van een ongedwongen en gezellig buitenhuwelijk? Jullie huwelijksceremonie in een prachtige natuursetting, lampjes in de bomen, genieten van een goed glas wijn en heerlijke hapjes bij de ondergaande zon? There is something magical about garden weddings…
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Droom jij ook van een ongedwongen en gezellig buitenhuwelijk? Jullie huwelijksceremonie in een prachtige natuursetting, lampjes in de bomen, genieten van een goed glas wijn en heerlijke hapjes bij de ondergaande zon? There is something magical about garden weddings…

  Vaker en vaker kiezen koppels om te trouwen in een tuin of op een weiland. Superleuk, maar vergeet niet dat een buitenhuwelijk een andere aanpak vraagt dan een ‘standaard’ huwelijk op een vaste locatie.

  Hieronder geef ik je 3 belangrijke tips voor de organisatie van jouw garden wedding.

  Buitenlocatie

  Misschien heb je de ideale buitenlocatie reeds in gedachten. Past echter alles wat je nodig hebt ook daadwerkelijk in de beschikbare ruimte? Zijn er geluidsrestricties of omliggende buren waar je rekening mee moet houden? Kan er sanitair geplaatst worden en is er stroomvoorziening beschikbaar? Hoe zal het terrein er uit zien indien het enkele dagen regent? Is er voldoende plaats indien je een tent wil plaatsen? Waar kan de cateraar zijn keuken onderbrengen? Is er een makkelijke toegang voor oudere gasten of gasten die minder mobiel zijn? Heel wat zaken dus om rekening mee te houden vooraleer je de locatie kunt vastpinnen.

  Buitenhuwelijk
  Photo credits: Emily Smith

  Het weer op jullie buitenhuwelijk

  Ieder koppel droomt van een zonovergoten dag met staalblauwe hemel. Maar wat als het regent of extreem warm is? Het is van groot belang om naast je plan A (mooi weer) vooraf ook een plan B (minder mooi weer) en zelfs een plan C (extreem warm weer) op te stellen. In één van onze blogs vind je alvast enkele tips om jullie ‘minder-mooi-weer’-plan uit te werken: kies voor een tent, zorg voor paraplu’s en breng eventueel jullie regenlaarzen mee.

  Bij extreem warm weer is het dan weer belangrijk om schaduw te voorzien. Dit kan dankzij een tent of door het voorzien van voldoende parasols.

  Vergeet daarenboven niet dat het op mooie zomerdagen ’s avonds erg kan afkoelen. Dit kan je oplossen door jullie gasten te voorzien van fleecedekentjes en/of het plaatsen van verwarmingselementen.

  Buitenhuwelijk
  Photo credits: Emily Smith

  Informeer jouw gasten

  Eénmaal de buitenlocatie voor jullie huwelijk vastligt, kun je de uitnodiging laten ontwerpen en drukken. Geef op de uitnodiging steeds duidelijk aan dat het om een buitenhuwelijk gaat. Zo kunnen gasten hun schoeisel aanpassen en hun outfit afstemmen op de weersvoorspelling van die dag.

  Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen en hoe wij een garden wedding onder handen nemen? Contacteer ons dan en ga alvast een kijkje nemen naar de foto’s van het prachtige buitenhuwelijk van Monika en Mathieu.

  Share this post

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on pinterest
  Share on print
  Share on email
  get married in belgium

  Five reasons to get married in Belgium

  Looking for a unique place to celebrate your wedding? Consider to get married in Belgium! It may be a small country, but Belgium is full of hidden gems.

  >> lees meer
  trouwen in Oost-Vlaanderen

  Trouwen in Oost-Vlaanderen: enkele unieke feestlocaties

  Wil je trouwen in Oost-Vlaanderen en zoek je nog een unieke feestlocatie om je liefde te vieren? Wij zetten enkele toplocaties op een rijtje!

  >> lees meer
  online trends

  Online trends voor weddings en events in 2021

  Welke online trends vinden we terug in de wedding en eventsector? En zullen deze trends zich voortzetten in de toekomst? Lees het hier!

  >> lees meer
  Huwelijksaanzoek

  Tips voor een origineel huwelijksaanzoek

  Ben je klaar om dé vraag te stellen? Maar ben je nog op zoek naar het perfecte huwelijksaanzoek dat jouw geliefde helemaal omver blaast? Lees dan deze 6 tips om de clichés te doorbreken en een origineel huwelijksaanzoek te plannen dat jouw partner nooit zal vergeten!

  >> lees meer
  wedding trends van 2021

  Dé 7 wedding trends van 2021

  Proficiat! Jullie gaan dit jaar trouwen. Dat trouwen in 2021 nog steeds anders dan anders zal zijn, daar moeten we niet veel tekst en uitleg bij geven. Dat het even fantastisch, mooi, romantisch, gezellig en uniek wordt, dat bewijzen deze 7 wedding trends van 2021.

  >> lees meer
  something new

  “Something old, something new, something borrowed and something blue” – tips om deze in jouw huwelijk te verwerken

  Het rijmpje “Something old, something new, something borrowed, something blue and a sixpence in her shoe” zal je waarschijnlijk wel bekend in de oren klinken.

  >> lees meer

  Vragen? Blijf er niet mee zitten.

  Scroll to Top