fbpx ...
buitenhuwelijk

Dromen over jullie buitenhuwelijk

Droom jij ook van een ongedwongen en gezellig buitenhuwelijk? Jullie huwelijksceremonie in een prachtige natuursetting, lampjes in de bomen, genieten van een goed glas wijn en heerlijke hapjes bij de ondergaande zon? There is something magical about garden weddings…
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Droom jij ook van een ongedwongen en gezellig buitenhuwelijk? Jullie huwelijksceremonie in een prachtige natuursetting, lampjes in de bomen, genieten van een goed glas wijn en heerlijke hapjes bij de ondergaande zon? There is something magical about garden weddings…

  Vaker en vaker kiezen koppels om te trouwen in een tuin of op een weiland. Superleuk, maar vergeet niet dat een buitenhuwelijk een andere aanpak vraagt dan een ‘standaard’ huwelijk op een vaste locatie.

  Hieronder geef ik je 3 belangrijke tips voor de organisatie van jouw garden wedding.

  Buitenlocatie

  Misschien heb je de ideale buitenlocatie reeds in gedachten. Past echter alles wat je nodig hebt ook daadwerkelijk in de beschikbare ruimte? Zijn er geluidsrestricties of omliggende buren waar je rekening mee moet houden? Kan er sanitair geplaatst worden en is er stroomvoorziening beschikbaar? Hoe zal het terrein er uit zien indien het enkele dagen regent? Is er voldoende plaats indien je een tent wil plaatsen? Waar kan de cateraar zijn keuken onderbrengen? Is er een makkelijke toegang voor oudere gasten of gasten die minder mobiel zijn? Heel wat zaken dus om rekening mee te houden vooraleer je de locatie kunt vastpinnen.

  Buitenhuwelijk
  Photo credits: Emily Smith

  Het weer op jullie buitenhuwelijk

  Ieder koppel droomt van een zonovergoten dag met staalblauwe hemel. Maar wat als het regent of extreem warm is? Het is van groot belang om naast je plan A (mooi weer) vooraf ook een plan B (minder mooi weer) en zelfs een plan C (extreem warm weer) op te stellen. In één van onze blogs vind je alvast enkele tips om jullie ‘minder-mooi-weer’-plan uit te werken: kies voor een tent, zorg voor paraplu’s en breng eventueel jullie regenlaarzen mee.

  Bij extreem warm weer is het dan weer belangrijk om schaduw te voorzien. Dit kan dankzij een tent of door het voorzien van voldoende parasols.

  Vergeet daarenboven niet dat het op mooie zomerdagen ’s avonds erg kan afkoelen. Dit kan je oplossen door jullie gasten te voorzien van fleecedekentjes en/of het plaatsen van verwarmingselementen.

  Buitenhuwelijk
  Photo credits: Emily Smith

  Informeer jouw gasten

  Eénmaal de buitenlocatie voor jullie huwelijk vastligt, kun je de uitnodiging laten ontwerpen en drukken. Geef op de uitnodiging steeds duidelijk aan dat het om een buitenhuwelijk gaat. Zo kunnen gasten hun schoeisel aanpassen en hun outfit afstemmen op de weersvoorspelling van die dag.

  Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen en hoe wij een garden wedding onder handen nemen? Contacteer ons dan en ga alvast een kijkje nemen naar de foto’s van het prachtige buitenhuwelijk van Monika en Mathieu.

  Share this post

  dieetwensen

  Hoe ga ik om met de dieetwensen van mijn gasten?

  De dag van vandaag kijken we er niet meer van op als iemand bepaalde dieetwensen of -restricties heeft. Wanneer je dus een feest organiseert bestaat de kans dat je voor enkele gasten rekening zal moeten houden met bepaalde voedingswensen. In deze blog vertellen we jou hoe je dit het best aanpakt en communiceert naar jouw cateraar.

  >> lees meer

  Originele vrijgezellenfeest activiteiten

  Staat het huwelijk van jouw vriend of vriendin bijna voor de deur? Dan is het hoog tijd om voor hen een vrijgezellenfeest te plannen! We kennen allemaal de stadsspelletjes of het uitgaan met de vrienden of vriendinnen om de laatste dagen of weken als niet-getrouwde te vieren. Maar wil je de bruid of bruidegom verrassen met een originele activiteit? Lees dan zeker verder, want in deze blog geven wij jou enkele leuke alternatieve activiteiten.

  >> lees meer
  WIT FOTOGRAFIE

  Hoe organiseer je een personeelsfeest?

  Hoe organiseer je een personeelsfeest? In deze blog geven wij jou mee met welke belangrijke aspecten je rekening moet houden.

  >> lees meer

  Welke info bezorg je de eventplanner?

  Heb je gekozen voor een eventplanner om jouw bedrijfsevenement te organiseren? Goede keuze! Maar welke info bezorg je aan de eventplanner?

  >> lees meer

  Wat te doen met de bloemen na jouw huwelijksdag?

  Bloemen op een huwelijk? Voor velen een absolute must. Van het bruidsboeket en bloemen voor de bruidssuite tot de prachtige florale aankleding van je ceremonie- en feestlocatie. Bloemen zorgen voor een ware streling van het oog en maken het geheel toch altijd iets feestelijker en gezelliger. Maar wat doe je nu met al die bloemen na je grote dag? Wij geven jou graag enkele tips en ideeën!

  >> lees meer
  get married in belgium

  Five reasons to get married in Belgium

  Looking for a unique place to celebrate your wedding? Consider to get married in Belgium! It may be a small country, but Belgium is full of hidden gems.

  >> lees meer

  Vragen? Blijf er niet mee zitten.

  Scroll naar boven