fbpx ...
fullsizeoutput_57

Nodig je kinderen uit op je huwelijk of niet? Hierbij enkele tips.

Kies je voor kinderen op je huwelijk of niet? Is het voor jou nog één groot vraagteken? Lees dan verder. Ik help jullie graag op weg naar een oplossing die voor jullie het best aanvoelt.
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Nodig je kinderen uit op je huwelijk of niet? Is het voor jou nog één groot vraagteken? Lees dan verder. Ik help jullie graag op weg naar een oplossing die voor jullie het beste aanvoelt.

  Iedereen heeft het wel al eens meegemaakt: een viering of ceremonie waarbij kinderen alle aandacht trekken (omdat stilzitten best wel lastig is!), of een speech die onderbroken wordt omdat broer, zus of mama snel even naar buiten moet met één van de kinderen die dringend moet plassen… De aanwezigheid van kinderen is vertederend, ‘koddig’ en zorgt voor een heel familiale sfeer, maar kinderen vragen best ook veel aandacht. En daarom geef ik jullie graag enkele tips.

  kinderen op huwelijksdag
  Photo credits: Isenoud Fotografie

  Wees duidelijk

  Trouwkoppels die zelf nog geen kinderen hebben, kiezen er vaak bewust voor om geen kinderen uit te nodigen. Indien dit bij jou het geval is, vermeld dan op de uitnodiging enkel de naam van de ouders. Krijg je toch nog de vraag of de kinderen mee mogen? Wees dan duidelijk en zeg dat je geen entertainment of oppas voorziet voor de kinderen.

  Geef de kinderen taakjes

  Heb je daarentegen zelf kinderen of vind je het een meerwaarde om je huwelijksdag te delen met de kinderen van familie en vrienden? Betrek hen dan zo veel mogelijk bij het hele gebeuren. Vertel hen op voorhand wat er zal gebeuren en geef hen enkele ’taakjes’. Laat ze tijdens de ceremonie of viering  iets aanbrengen of voorlezen. Zowel de kinderen als ouders zullen apetrots zijn!

  kinderen op huwelijksfeest
  Photo credits: Maxine Stevens

  Zorg voor een nanny

  Tijdens het feest voorzie je best een nanny zodat ouders onbezorgd kunnen genieten. Een nanny kan bijvoorbeeld een spel organiseren of samen met de kinderen een special act maken die ze daarna mogen voorbrengen. Bovendien zal hij of zij ook de zorg over de kinderen op zich nemen en legt hen indien nodig te rusten in een daarvoor voorziene plaats.

  Dus, nodig je kinderen uit op je huwelijk of niet? Wat jullie ook beslissen, er is geen juiste of foute keuze. Maar wees duidelijk naar jullie gasten toe.

  Share this post

  dieetwensen

  Hoe ga ik om met de dieetwensen van mijn gasten?

  De dag van vandaag kijken we er niet meer van op als iemand bepaalde dieetwensen of -restricties heeft. Wanneer je dus een feest organiseert bestaat de kans dat je voor enkele gasten rekening zal moeten houden met bepaalde voedingswensen. In deze blog vertellen we jou hoe je dit het best aanpakt en communiceert naar jouw cateraar.

  >> lees meer

  Originele vrijgezellenfeest activiteiten

  Staat het huwelijk van jouw vriend of vriendin bijna voor de deur? Dan is het hoog tijd om voor hen een vrijgezellenfeest te plannen! We kennen allemaal de stadsspelletjes of het uitgaan met de vrienden of vriendinnen om de laatste dagen of weken als niet-getrouwde te vieren. Maar wil je de bruid of bruidegom verrassen met een originele activiteit? Lees dan zeker verder, want in deze blog geven wij jou enkele leuke alternatieve activiteiten.

  >> lees meer
  WIT FOTOGRAFIE

  Hoe organiseer je een personeelsfeest?

  Hoe organiseer je een personeelsfeest? In deze blog geven wij jou mee met welke belangrijke aspecten je rekening moet houden.

  >> lees meer

  Welke info bezorg je de eventplanner?

  Heb je gekozen voor een eventplanner om jouw bedrijfsevenement te organiseren? Goede keuze! Maar welke info bezorg je aan de eventplanner?

  >> lees meer

  Wat te doen met de bloemen na jouw huwelijksdag?

  Bloemen op een huwelijk? Voor velen een absolute must. Van het bruidsboeket en bloemen voor de bruidssuite tot de prachtige florale aankleding van je ceremonie- en feestlocatie. Bloemen zorgen voor een ware streling van het oog en maken het geheel toch altijd iets feestelijker en gezelliger. Maar wat doe je nu met al die bloemen na je grote dag? Wij geven jou graag enkele tips en ideeën!

  >> lees meer
  get married in belgium

  Five reasons to get married in Belgium

  Looking for a unique place to celebrate your wedding? Consider to get married in Belgium! It may be a small country, but Belgium is full of hidden gems.

  >> lees meer

  Vragen? Blijf er niet mee zitten.

  Scroll naar boven