fbpx
fullsizeoutput_57

Nodig je kinderen uit op je huwelijk of niet? Hierbij enkele tips.

Kies je voor kinderen op je huwelijk of niet? Is het voor jou nog één groot vraagteken? Lees dan verder. Ik help jullie graag op weg naar een oplossing die voor jullie het best aanvoelt.
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Nodig je kinderen uit op je huwelijk of niet? Is het voor jou nog één groot vraagteken? Lees dan verder. Ik help jullie graag op weg naar een oplossing die voor jullie het beste aanvoelt.

  Iedereen heeft het wel al eens meegemaakt: een viering of ceremonie waarbij kinderen alle aandacht trekken (omdat stilzitten best wel lastig is!), of een speech die onderbroken wordt omdat broer, zus of mama snel even naar buiten moet met één van de kinderen die dringend moet plassen… De aanwezigheid van kinderen is vertederend, ‘koddig’ en zorgt voor een heel familiale sfeer, maar kinderen vragen best ook veel aandacht. En daarom geef ik jullie graag enkele tips.

  kinderen op huwelijksdag
  Photo credits: Isenoud Fotografie

  Wees duidelijk

  Trouwkoppels die zelf nog geen kinderen hebben, kiezen er vaak bewust voor om geen kinderen uit te nodigen. Indien dit bij jou het geval is, vermeld dan op de uitnodiging enkel de naam van de ouders. Krijg je toch nog de vraag of de kinderen mee mogen? Wees dan duidelijk en zeg dat je geen entertainment of oppas voorziet voor de kinderen.

  Geef de kinderen taakjes

  Heb je daarentegen zelf kinderen of vind je het een meerwaarde om je huwelijksdag te delen met de kinderen van familie en vrienden? Betrek hen dan zo veel mogelijk bij het hele gebeuren. Vertel hen op voorhand wat er zal gebeuren en geef hen enkele ‘taakjes’. Laat ze tijdens de ceremonie of viering  iets aanbrengen of voorlezen. Zowel de kinderen als ouders zullen apetrots zijn!

  kinderen op huwelijksfeest
  Photo credits: Maxine Stevens

  Zorg voor een nanny

  Tijdens het feest voorzie je best een nanny zodat ouders onbezorgd kunnen genieten. Een nanny kan bijvoorbeeld een spel organiseren of samen met de kinderen een special act maken die ze daarna mogen voorbrengen. Bovendien zal hij of zij ook de zorg over de kinderen op zich nemen en legt hen indien nodig te rusten in een daarvoor voorziene plaats.

  Dus, nodig je kinderen uit op je huwelijk of niet? Wat jullie ook beslissen, er is geen juiste of foute keuze. Maar wees duidelijk naar jullie gasten toe.

  Share this post

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on pinterest
  Share on print
  Share on email
  something new

  “Something old, something new, something borrowed and something blue” – tips om deze in jouw huwelijk te verwerken

  Het rijmpje “Something old, something new, something borrowed, something blue and a sixpence in her shoe” zal je waarschijnlijk wel bekend in de oren klinken.

  >> lees meer
  Trouwen in West-Vlaanderen

  Trouwen in West-Vlaanderen: enkele unieke feestlocaties

  Wil je trouwen in West-Vlaanderen? Dan heeft deze gezellige provincie een groot aanbod aan unieke trouwlocaties in verschillende stijlen. Jullie liefde vieren samen met jullie familie en vrienden tussen de West-Vlaamse polders en de pittoreske gebouwen, was nog nooit zo romantisch.

  >> lees meer
  communiefeest of lentefeest

  Communiefeest of lentefeest organiseren?

  Heb je een communiefeest of lentefeest in ’t verschiet voor je kleine spruit dit jaar? Dan is het nu de ideale moment om te beginnen plannen.

  >> lees meer
  Wat doet een weddingplanner?

  Wat doet een weddingplanner?

  Trouwen is een unieke belevenis, maar het vraagt veel organisatietalent en tijd om jouw droomhuwelijk tot werkelijkheid te brengen. Tijd die je misschien niet hebt of liever besteedt aan hobby’s of quality time met je verloofde, vrienden of familie. En dan komt de hulp van een weddingplanner enorm van pas.

  >> lees meer

  5 ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk

  Het huwelijk was adembenemend en wellicht was één van de mooiste momenten de ‘first look’. Het moment waarop hij jou voor het eerst zag in je trouwjurk. Een herinnering die je voor de rest van je dagen meedraagt. Maar wat doe je nu eigenlijk met je trouwjurk na je huwelijksdag? Wij vonden 5 leuke ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk.  Maar wat doe je nu eigenlijk met je trouwjurk na je huwelijksdag? Wij vonden 5 leuke ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk.  

  >> lees meer

  De 8 belangrijkste bruidsmodetrends voor 2020

  Vorig week vond de Barcelona Bridal Fashion week plaats waar de bruidsmodetrends voor volgend jaar (2020) zijn onthuld. Wat was er trending op de catwalk? Wij zetten voor jou graag de acht belangrijkste bruidsmodetrends op een rijtje.

  >> lees meer

  Vragen? Blijf er niet mee zitten.

  Scroll to Top