fbpx
Styled shoot - Dramatic Red Wedding Charm

7 geheimen om je haar en huid in topvorm te krijgen tegen je huwelijksdag

Droom je van een stralende look op je huwelijksdag? Met wat extra aandacht voor je huid en haar de maanden voordien, komt dit helemaal in orde.
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Droom je van een stralende look op je huwelijksdag? Met wat extra aandacht voor je huid en haar de maanden voordien, komt dit helemaal in orde.

  Samen met Kimberly, schoonheidsspecialiste bij Glam Beauty, lijsten we speciaal voor jou enkele beauty-geheimen op.

  Voorbereiding huwelijk
  Photo credits: Isenoud Fotografie

  Dromen van je perfecte huid.

  De juiste producten

  Kies voor verzorgingsproducten die passen bij je huidtype. Geen idee welk huidtype je hebt? Ga dan ten rade bij een huidexpert. Jouw schoonheidsspecialiste, apotheker of huidspecialist kan je hier zeker mee verder helpen en eventueel een huidanalyse bij je uitvoeren.

  Dagelijkse verzorgingsroutine

  Zowel ’s morgens als ’s avonds is het belangrijk om je huid te reinigen en hydrateren met de juiste verzorgingsproducten. Scrub daarnaast ook één keer per week je gezicht en lichaam zodat je huid een flinke boost krijgt.

  Relax

  Het is aan te raden om zo’n 3 maanden voor je huwelijksdag eens langs te gaan bij je schoonheidsspecialiste voor een gelaatsverzorging. Heerlijk genieten! Ondertussen is het ook de ideale gelegenheid om alle drukte van de huwelijksvoorbereiding even los te laten. Indien nodig kan de schoonheidsspecialiste je op dat moment ook adviseren om al dan niet een speciale verzorgingskuur te voorzien voor je huid.

  Me-time

  Stress heeft helaas een negatief effect op ons lichaam en dus ook op onze huid. Plan de maand voor je huwelijk elke week een me-time momentje in. Ga eens lekker in bad, breng een gezichtsmaskertje aan en … relax.

  haar en huid huwelijksdag
  Photo credits: Mathias Hannes Weddings

  Schitteren met je prachtige haarlokken.

  Professionele haarproducten

  Ook voor je haar is het van uiterst belang om voor de juiste producten te kiezen. Jouw kapper weet als geen ander hoe hij of zij je haar best verzorgt. Ga dus bij hem of haar ten rade.

  Verzorging

  Breng éénmaal per week een haarmasker of conditioner aan op je haren. Ook hier is het van belang na te gaan welke producten het beste passen bij jouw haren.

  Gekleurde haren

  Laat je je haar kleuren voor de huwelijksdag? Ga dan zo’n week voordien langs bij jouw kapper. Mocht het kleur je namelijk niet helemaal bevallen, dan rest er nog voldoende tijd om dit te aan te passen.

  haar en huid huwelijksdag
  Photo credits: Isenoud Fotografie

  Share this post

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on pinterest
  Share on print
  Share on email
  get married in belgium

  Five reasons to get married in Belgium

  Looking for a unique place to celebrate your wedding? Consider to get married in Belgium! It may be a small country, but Belgium is full of hidden gems.

  >> lees meer
  trouwen in Oost-Vlaanderen

  Trouwen in Oost-Vlaanderen: enkele unieke feestlocaties

  Wil je trouwen in Oost-Vlaanderen en zoek je nog een unieke feestlocatie om je liefde te vieren? Wij zetten enkele toplocaties op een rijtje!

  >> lees meer
  online trends

  Online trends voor weddings en events in 2021

  Welke online trends vinden we terug in de wedding en eventsector? En zullen deze trends zich voortzetten in de toekomst? Lees het hier!

  >> lees meer
  Huwelijksaanzoek

  Tips voor een origineel huwelijksaanzoek

  Ben je klaar om dé vraag te stellen? Maar ben je nog op zoek naar het perfecte huwelijksaanzoek dat jouw geliefde helemaal omver blaast? Lees dan deze 6 tips om de clichés te doorbreken en een origineel huwelijksaanzoek te plannen dat jouw partner nooit zal vergeten!

  >> lees meer
  wedding trends van 2021

  Dé 7 wedding trends van 2021

  Proficiat! Jullie gaan dit jaar trouwen. Dat trouwen in 2021 nog steeds anders dan anders zal zijn, daar moeten we niet veel tekst en uitleg bij geven. Dat het even fantastisch, mooi, romantisch, gezellig en uniek wordt, dat bewijzen deze 7 wedding trends van 2021.

  >> lees meer
  something new

  “Something old, something new, something borrowed and something blue” – tips om deze in jouw huwelijk te verwerken

  Het rijmpje “Something old, something new, something borrowed, something blue and a sixpence in her shoe” zal je waarschijnlijk wel bekend in de oren klinken.

  >> lees meer

  Vragen? Blijf er niet mee zitten.

  Scroll to Top