fbpx
Styled shoot - Dramatic Red Wedding Charm

7 geheimen om je haar en huid in topvorm te krijgen tegen je huwelijksdag

Droom je van een stralende look op je huwelijksdag? Met wat extra aandacht voor je huid en haar de maanden voordien, komt dit helemaal in orde.
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Droom je van een stralende look op je huwelijksdag? Met wat extra aandacht voor je huid en haar de maanden voordien, komt dit helemaal in orde.

  Samen met Kimberly, schoonheidsspecialiste bij Glam Beauty, lijsten we speciaal voor jou enkele beauty-geheimen op.

  Voorbereiding huwelijk
  Photo credits: Isenoud Fotografie

  Dromen van je perfecte huid.

  De juiste producten

  Kies voor verzorgingsproducten die passen bij je huidtype. Geen idee welk huidtype je hebt? Ga dan ten rade bij een huidexpert. Jouw schoonheidsspecialiste, apotheker of huidspecialist kan je hier zeker mee verder helpen en eventueel een huidanalyse bij je uitvoeren.

  Dagelijkse verzorgingsroutine

  Zowel ’s morgens als ’s avonds is het belangrijk om je huid te reinigen en hydrateren met de juiste verzorgingsproducten. Scrub daarnaast ook één keer per week je gezicht en lichaam zodat je huid een flinke boost krijgt.

  Relax

  Het is aan te raden om zo’n 3 maanden voor je huwelijksdag eens langs te gaan bij je schoonheidsspecialiste voor een gelaatsverzorging. Heerlijk genieten! Ondertussen is het ook de ideale gelegenheid om alle drukte van de huwelijksvoorbereiding even los te laten. Indien nodig kan de schoonheidsspecialiste je op dat moment ook adviseren om al dan niet een speciale verzorgingskuur te voorzien voor je huid.

  Me-time

  Stress heeft helaas een negatief effect op ons lichaam en dus ook op onze huid. Plan de maand voor je huwelijk elke week een me-time momentje in. Ga eens lekker in bad, breng een gezichtsmaskertje aan en … relax.

  haar en huid huwelijksdag
  Photo credits: Mathias Hannes Weddings

  Schitteren met je prachtige haarlokken.

  Professionele haarproducten

  Ook voor je haar is het van uiterst belang om voor de juiste producten te kiezen. Jouw kapper weet als geen ander hoe hij of zij je haar best verzorgt. Ga dus bij hem of haar ten rade.

  Verzorging

  Breng éénmaal per week een haarmasker of conditioner aan op je haren. Ook hier is het van belang na te gaan welke producten het beste passen bij jouw haren.

  Gekleurde haren

  Laat je je haar kleuren voor de huwelijksdag? Ga dan zo’n week voordien langs bij jouw kapper. Mocht het kleur je namelijk niet helemaal bevallen, dan rest er nog voldoende tijd om dit te aan te passen.

  haar en huid huwelijksdag
  Photo credits: Isenoud Fotografie

  Share this post

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on pinterest
  Share on print
  Share on email
  something new

  “Something old, something new, something borrowed and something blue” – tips om deze in jouw huwelijk te verwerken

  Het rijmpje “Something old, something new, something borrowed, something blue and a sixpence in her shoe” zal je waarschijnlijk wel bekend in de oren klinken.

  >> lees meer
  Trouwen in West-Vlaanderen

  Trouwen in West-Vlaanderen: enkele unieke feestlocaties

  Wil je trouwen in West-Vlaanderen? Dan heeft deze gezellige provincie een groot aanbod aan unieke trouwlocaties in verschillende stijlen. Jullie liefde vieren samen met jullie familie en vrienden tussen de West-Vlaamse polders en de pittoreske gebouwen, was nog nooit zo romantisch.

  >> lees meer
  communiefeest of lentefeest

  Communiefeest of lentefeest organiseren?

  Heb je een communiefeest of lentefeest in ’t verschiet voor je kleine spruit dit jaar? Dan is het nu de ideale moment om te beginnen plannen.

  >> lees meer
  Wat doet een weddingplanner?

  Wat doet een weddingplanner?

  Trouwen is een unieke belevenis, maar het vraagt veel organisatietalent en tijd om jouw droomhuwelijk tot werkelijkheid te brengen. Tijd die je misschien niet hebt of liever besteedt aan hobby’s of quality time met je verloofde, vrienden of familie. En dan komt de hulp van een weddingplanner enorm van pas.

  >> lees meer

  5 ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk

  Het huwelijk was adembenemend en wellicht was één van de mooiste momenten de ‘first look’. Het moment waarop hij jou voor het eerst zag in je trouwjurk. Een herinnering die je voor de rest van je dagen meedraagt. Maar wat doe je nu eigenlijk met je trouwjurk na je huwelijksdag? Wij vonden 5 leuke ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk.  Maar wat doe je nu eigenlijk met je trouwjurk na je huwelijksdag? Wij vonden 5 leuke ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk.  

  >> lees meer

  De 8 belangrijkste bruidsmodetrends voor 2020

  Vorig week vond de Barcelona Bridal Fashion week plaats waar de bruidsmodetrends voor volgend jaar (2020) zijn onthuld. Wat was er trending op de catwalk? Wij zetten voor jou graag de acht belangrijkste bruidsmodetrends op een rijtje.

  >> lees meer

  Vragen? Blijf er niet mee zitten.

  Scroll to Top