fbpx ...
Styled shoot - Dramatic Red Wedding Charm

7 geheimen om je haar en huid in topvorm te krijgen tegen je huwelijksdag

Droom je van een stralende look op je huwelijksdag? Met wat extra aandacht voor je huid en haar de maanden voordien, komt dit helemaal in orde.
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Droom je van een stralende look op je huwelijksdag? Met wat extra aandacht voor je huid en haar de maanden voordien, komt dit helemaal in orde.

  Samen met Kimberly, schoonheidsspecialiste bij Glam Beauty, lijsten we speciaal voor jou enkele beauty-geheimen op.

  Voorbereiding huwelijk
  Photo credits: Isenoud Fotografie

  Dromen van je perfecte huid.

  De juiste producten

  Kies voor verzorgingsproducten die passen bij je huidtype. Geen idee welk huidtype je hebt? Ga dan ten rade bij een huidexpert. Jouw schoonheidsspecialiste, apotheker of huidspecialist kan je hier zeker mee verder helpen en eventueel een huidanalyse bij je uitvoeren.

  Dagelijkse verzorgingsroutine

  Zowel ’s morgens als ’s avonds is het belangrijk om je huid te reinigen en hydrateren met de juiste verzorgingsproducten. Scrub daarnaast ook één keer per week je gezicht en lichaam zodat je huid een flinke boost krijgt.

  Relax

  Het is aan te raden om zo’n 3 maanden voor je huwelijksdag eens langs te gaan bij je schoonheidsspecialiste voor een gelaatsverzorging. Heerlijk genieten! Ondertussen is het ook de ideale gelegenheid om alle drukte van de huwelijksvoorbereiding even los te laten. Indien nodig kan de schoonheidsspecialiste je op dat moment ook adviseren om al dan niet een speciale verzorgingskuur te voorzien voor je huid.

  Me-time

  Stress heeft helaas een negatief effect op ons lichaam en dus ook op onze huid. Plan de maand voor je huwelijk elke week een me-time momentje in. Ga eens lekker in bad, breng een gezichtsmaskertje aan en … relax.

  haar en huid huwelijksdag
  Photo credits: Mathias Hannes Weddings

  Schitteren met je prachtige haarlokken.

  Professionele haarproducten

  Ook voor je haar is het van uiterst belang om voor de juiste producten te kiezen. Jouw kapper weet als geen ander hoe hij of zij je haar best verzorgt. Ga dus bij hem of haar ten rade.

  Verzorging

  Breng éénmaal per week een haarmasker of conditioner aan op je haren. Ook hier is het van belang na te gaan welke producten het beste passen bij jouw haren.

  Gekleurde haren

  Laat je je haar kleuren voor de huwelijksdag? Ga dan zo’n week voordien langs bij jouw kapper. Mocht het kleur je namelijk niet helemaal bevallen, dan rest er nog voldoende tijd om dit te aan te passen.

  haar en huid huwelijksdag
  Photo credits: Isenoud Fotografie

  Share this post

  dieetwensen

  Hoe ga ik om met de dieetwensen van mijn gasten?

  De dag van vandaag kijken we er niet meer van op als iemand bepaalde dieetwensen of -restricties heeft. Wanneer je dus een feest organiseert bestaat de kans dat je voor enkele gasten rekening zal moeten houden met bepaalde voedingswensen. In deze blog vertellen we jou hoe je dit het best aanpakt en communiceert naar jouw cateraar.

  >> lees meer

  Originele vrijgezellenfeest activiteiten

  Staat het huwelijk van jouw vriend of vriendin bijna voor de deur? Dan is het hoog tijd om voor hen een vrijgezellenfeest te plannen! We kennen allemaal de stadsspelletjes of het uitgaan met de vrienden of vriendinnen om de laatste dagen of weken als niet-getrouwde te vieren. Maar wil je de bruid of bruidegom verrassen met een originele activiteit? Lees dan zeker verder, want in deze blog geven wij jou enkele leuke alternatieve activiteiten.

  >> lees meer
  WIT FOTOGRAFIE

  Hoe organiseer je een personeelsfeest?

  Hoe organiseer je een personeelsfeest? In deze blog geven wij jou mee met welke belangrijke aspecten je rekening moet houden.

  >> lees meer

  Welke info bezorg je de eventplanner?

  Heb je gekozen voor een eventplanner om jouw bedrijfsevenement te organiseren? Goede keuze! Maar welke info bezorg je aan de eventplanner?

  >> lees meer

  Wat te doen met de bloemen na jouw huwelijksdag?

  Bloemen op een huwelijk? Voor velen een absolute must. Van het bruidsboeket en bloemen voor de bruidssuite tot de prachtige florale aankleding van je ceremonie- en feestlocatie. Bloemen zorgen voor een ware streling van het oog en maken het geheel toch altijd iets feestelijker en gezelliger. Maar wat doe je nu met al die bloemen na je grote dag? Wij geven jou graag enkele tips en ideeën!

  >> lees meer
  get married in belgium

  Five reasons to get married in Belgium

  Looking for a unique place to celebrate your wedding? Consider to get married in Belgium! It may be a small country, but Belgium is full of hidden gems.

  >> lees meer

  Vragen? Blijf er niet mee zitten.

  Scroll naar boven