...

7 geheimen om je haar en huid in topvorm te krijgen tegen je huwelijksdag

Droom je van een stralende look op je huwelijksdag? Met wat extra aandacht voor je huid en haar de maanden voordien, komt dit helemaal in orde.

Samen met Kimberly, schoonheidsspecialiste bij Glam Beauty, lijsten we speciaal voor jou enkele beauty-geheimen op.

Voorbereiding huwelijk
Photo credits: Isenoud Fotografie

Dromen van je perfecte huid.

De juiste producten

Kies voor verzorgingsproducten die passen bij je huidtype. Geen idee welk huidtype je hebt? Ga dan ten rade bij een huidexpert. Jouw schoonheidsspecialiste, apotheker of huidspecialist kan je hier zeker mee verder helpen en eventueel een huidanalyse bij je uitvoeren.

Dagelijkse verzorgingsroutine

Zowel ’s morgens als ’s avonds is het belangrijk om je huid te reinigen en hydrateren met de juiste verzorgingsproducten. Scrub daarnaast ook één keer per week je gezicht en lichaam zodat je huid een flinke boost krijgt.

Relax

Het is aan te raden om zo’n 3 maanden voor je huwelijksdag eens langs te gaan bij je schoonheidsspecialiste voor een gelaatsverzorging. Heerlijk genieten! Ondertussen is het ook de ideale gelegenheid om alle drukte van de huwelijksvoorbereiding even los te laten. Indien nodig kan de schoonheidsspecialiste je op dat moment ook adviseren om al dan niet een speciale verzorgingskuur te voorzien voor je huid.

Me-time

Stress heeft helaas een negatief effect op ons lichaam en dus ook op onze huid. Plan de maand voor je huwelijk elke week een me-time momentje in. Ga eens lekker in bad, breng een gezichtsmaskertje aan en … relax.

haar en huid huwelijksdag
Photo credits: Mathias Hannes Weddings

Schitteren met je prachtige haarlokken.

Professionele haarproducten

Ook voor je haar is het van uiterst belang om voor de juiste producten te kiezen. Jouw kapper weet als geen ander hoe hij of zij je haar best verzorgt. Ga dus bij hem of haar ten rade.

Verzorging

Breng éénmaal per week een haarmasker of conditioner aan op je haren. Ook hier is het van belang na te gaan welke producten het beste passen bij jouw haren.

Gekleurde haren

Laat je je haar kleuren voor de huwelijksdag? Ga dan zo’n week voordien langs bij jouw kapper. Mocht het kleur je namelijk niet helemaal bevallen, dan rest er nog voldoende tijd om dit te aan te passen.

haar en huid huwelijksdag
Photo credits: Isenoud Fotografie