fbpx
sea-beach-holiday-vacation

5 Tips voor het plannen van je huwelijksreis

Ben je druk bezig met de voorbereiding van jullie Big Day? Spannend! Leuk! En wil je erna heerlijk nagenieten op huwelijksreis? Er eventjes helemaal tussenuit zijn? Puur genieten?
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Ben je druk bezig met de voorbereiding van jullie Big Day? Spannend! Leuk! En wil je erna heerlijk nagenieten op huwelijksreis? Er eventjes helemaal tussenuit zijn? Puur genieten?

  Samen met Sofie, travel planner bij Your Way 2 Travel, geven we je graag 5 belangrijke en handige tips om jouw huwelijksreis te plannen zodat ze de kers op je huwelijkstaart wordt.

  Huwelijksreis

  Stel niet uit

  Veel koppels focussen volledig op hun huwelijksdag en huwelijksfeest, en vergeten dat ze erna ook graag op huwelijksreis willen. De teleurstelling is des te groter als blijkt dat de vluchten richting jouw droomlocatie heel duur zijn of jouw ideale hotel volboekt blijkt te zijn.

  Plannen is de boodschap

  Maar wanneer boek je nu het best jouw huwelijksreis? Wel, veel hangt uiteraard af van waar je naar toe wil en wanneer. Kies je voor een vliegvakantie binnen Europa dan is het aan te raden om je vluchten zo’n 2 à 3 maanden op voorhand te boeken. Kies je echter voor een internationale vliegvakantie (buiten Europa), dan doe je er goed aan om zo’n 5 à 7 maanden voor je vertrekdatum te boeken. Pas op: reis je in het hoogseizoen, dan vind je de beste deals vanaf 10 maanden voor je vertrek.

  Huwelijksreis strandvakantie

  Snel erna? Of later?

  De trend is nog steeds dat de meeste koppels meteen na de huwelijksdag op reis vertrekken. Het voordeel is dat je na alle stress en extase van jullie huwelijksdag eindelijk even kan relaxen met jouw kersverse echtgeno(o)t(e). Maar moet het? Niet persé. Trouw je in de zomer en wil je heel graag naar bijvoorbeeld Zuid-Amerika of Zuid-Afrika? Dan is het aan te raden om pas enkele maanden later te vertrekken, rekening houdend met de seizoenen ter plaatse.

  Relax and enjoy…

  Ben je een echte avonturier? Wil je van alles en nog wat van jouw bucket list schrappen? Leuk! Maar plan ook enkele echte relaxdagen in waarbij je heerlijk kan genieten van het strand of van alle leuke faciliteiten in jullie prachtig hotel.

  Huwelijksreis Safari in Zuid-Afrika

  Dream destination

  Kies je ideale vakantiebestemming wijs en aan de hand van je prioriteiten. Heb je een iets beperkter budget en hou je van betaalbare luxe en een uitstekende service? Dan is Zuid-Oost Azië jouw plek. Droom je eerder van een spannende safari? Dan kan je in praktisch elk seizoen terecht in Kenya of Tanzania, of in Zuid-Afrika tijdens de Belgische wintermaanden. Ben je een echte natuurliefhebber? Kies dan voor Argentinië of Brazilië. Heerlijk verdwijnen in de prachtige natuur van Patagonië of het Amazonewoud. Wil je liever niet te ver weg? Geniet dan van La Dolce Vita in Italië, La Douce France of de vele romantische eilandjes in Griekenland.

  Share this post

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on pinterest
  Share on print
  Share on email
  something new

  “Something old, something new, something borrowed and something blue” – tips om deze in jouw huwelijk te verwerken

  Het rijmpje “Something old, something new, something borrowed, something blue and a sixpence in her shoe” zal je waarschijnlijk wel bekend in de oren klinken.

  >> lees meer
  Trouwen in West-Vlaanderen

  Trouwen in West-Vlaanderen: enkele unieke feestlocaties

  Wil je trouwen in West-Vlaanderen? Dan heeft deze gezellige provincie een groot aanbod aan unieke trouwlocaties in verschillende stijlen. Jullie liefde vieren samen met jullie familie en vrienden tussen de West-Vlaamse polders en de pittoreske gebouwen, was nog nooit zo romantisch.

  >> lees meer
  communiefeest of lentefeest

  Communiefeest of lentefeest organiseren?

  Heb je een communiefeest of lentefeest in ’t verschiet voor je kleine spruit dit jaar? Dan is het nu de ideale moment om te beginnen plannen.

  >> lees meer
  Wat doet een weddingplanner?

  Wat doet een weddingplanner?

  Trouwen is een unieke belevenis, maar het vraagt veel organisatietalent en tijd om jouw droomhuwelijk tot werkelijkheid te brengen. Tijd die je misschien niet hebt of liever besteedt aan hobby’s of quality time met je verloofde, vrienden of familie. En dan komt de hulp van een weddingplanner enorm van pas.

  >> lees meer

  5 ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk

  Het huwelijk was adembenemend en wellicht was één van de mooiste momenten de ‘first look’. Het moment waarop hij jou voor het eerst zag in je trouwjurk. Een herinnering die je voor de rest van je dagen meedraagt. Maar wat doe je nu eigenlijk met je trouwjurk na je huwelijksdag? Wij vonden 5 leuke ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk.  Maar wat doe je nu eigenlijk met je trouwjurk na je huwelijksdag? Wij vonden 5 leuke ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk.  

  >> lees meer

  De 8 belangrijkste bruidsmodetrends voor 2020

  Vorig week vond de Barcelona Bridal Fashion week plaats waar de bruidsmodetrends voor volgend jaar (2020) zijn onthuld. Wat was er trending op de catwalk? Wij zetten voor jou graag de acht belangrijkste bruidsmodetrends op een rijtje.

  >> lees meer

  Vragen? Blijf er niet mee zitten.

  Scroll to Top