fbpx ...
wedding trends van 2021

Dé 7 wedding trends van 2021

Proficiat! Jullie gaan dit jaar trouwen. Dat trouwen in 2021 nog steeds anders dan anders zal zijn, daar moeten we niet veel tekst en uitleg bij geven. Dat het even fantastisch, mooi, romantisch, gezellig en uniek wordt, dat bewijzen deze 7 wedding trends van 2021.
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Proficiat! Jullie gaan dit jaar trouwen. Dat trouwen in 2021 nog steeds anders dan anders zal zijn, daar moeten we niet veel tekst en uitleg bij geven. Dat het even fantastisch, mooi, romantisch, gezellig en uniek wordt, dat bewijzen deze 7 wedding trends van 2021.

  Ultimate Gray + Illuminating Yellow

  Het befaamde Pantone Color Institute maakte enige tijd geleden de ‘kleur van het jaar’ bekend. Ze kozen dit jaar niet voor één kleur, maar voor twee kleuren, namelijk ‘ultimate gray’ en ‘illuminating yellow’. Een ambitieuze kleurencombinatie die een boodschap van kracht en hoop overbrengt die zowel duurzaam als opbouwend is.

  Leatrice Eiseman van Pantone vertelt: “De combinatie van het duurzame ‘ultimate gray’ met het levendige ‘illuminating yellow’ drukt een boodschap van positiviteit uit, ondersteund door standvastigheid. Praktisch en rotsvast, maar tegelijkertijd verwarmend en optimistisch. Een kleurencombinatie die ons veerkracht en hoop geeft. We moeten ons aangemoedigd voelen en met opgeheven hoofd naar de toekomst kijken; en dit is toch wel essentieel voor de menselijke geest in deze tijden.”

  Het onderstaand moodboard helpt je alvast mee op weg om deze ‘kleuren van het jaar’ te verwerken in jouw unieke huwelijksdag.

  7 wedding trends van 2021
  Source – Pinterest

  Elopements en micro weddings

  Feesten in kleine kring is op dit moment nog steeds ‘key’. Maar jouw liefdesfeest volledig uitstellen? Waarom zou je dat doen? Na een uitdagend 2020, willen we de liefde nu uiteindelijk toch wel eens gaan vieren, niet?

  En laat ons eerlijk zijn, deze trend van elopements en micro weddings heeft best ook wel enkele voordelen: zo kan je meer aandacht besteden aan je genodigden, hangt er toch wel een intiemere, persoonlijkere en meer relaxte sfeer, heb je misschien iets wat meer budget voor jouw decoratiepakket waar je niet van durfde te dromen of voor jouw favoriete live band, en laat je je op culinair vlak misschien wel verwennen door een 4- of 5- gangenmenu in plaats van het 3-gangen menu. Wat denk je? Are you in?

  Buitenhuwelijken

  In tijden van COVID-19 leren we om weer meer te genieten van de buitenlucht en de natuur. Buitenhuwelijken zijn dus sowieso een topidee! Een prachtige natuursetting met veel bewegingsruimte zal jouw gasten een notie van extra ‘veiligheid’ geven. Let er wel op dat de organisatie van een buitenhuwelijk een andere aanpak vraagt dan een ‘standaardhuwelijk’. Meer tips lees je hier in de blog.

  7 wedding trends van 2021
  Photo credits: Isenoud Fotografie

  Gepersonaliseerde Coronaproof must-haves

  Tegenwoordig heeft ieder van ons wel enkele mondmaskers liggen en in elke handtas een flesje handgel. Dus wat dacht je om gepersonaliseerde mondmaskers en handgels te ontwerpen voor jullie huwelijksgasten? Praktisch! En bovendien zullen jouw gasten het enorm appreciëren dat je aan hun veiligheid en gezondheid denkt.

  Restaurant-style catering concept

  Sharing dishes en buffetten behoren vandaag toch wel even tot het verleden. Laat ons destemeer genieten van heerlijke individuele bordjes aan tafel bediend. Twijfel je of heb je vragen? Jouw cateraar denkt met alle plezier mee om jullie culinair te verwennen op jullie huwelijksdag.

  7 wedding trends van 2021
  Photo credits: LUX Visual Story Tellers

  Feest aan jouw tafel

  Na een jaar lang bingewatchen, ontelbare uren op Instagram, skyperitieven, zoom meetings en online fitness, willen we niets anders dan wat live entertainment. Voor de dansfeestjes zoals we die kennen is het nog iets te vroeg. Kies daarom voor een leuk alternatief die rekening houdt met social distancing, bijvoorbeeld een optreden van een stand-up comedian of jouw favoriete liveband, een dansshow of (lucht)acrobatie en feest gewoon lekker aan jouw tafel!

  Breng het buitenland naar hier

  Reizen. Nog zoiets waar we met z’n allen zo intens naar verlangen. Nu het allemaal niet zo vanzelfsprekend is, is het misschien een leuk idee om jouw favoriete bestemming naar voor te brengen in jouw huwelijksdecoratie? Zouden jullie trouwen aan de Amalfische rivièra? Gebruik dan de sappige Sorrento citroenen in jouw tafelaankleding (meteen ook een notie van één van de kleuren van het jaar!). Of zouden jullie op een safarireis gaan naar Zuid-Afrika? Kies dan voor een avontuurlijke, maar elegante safarilook voor jullie huwelijksfeest. Werd je ten huwelijk gevraagd in New York? Dan wil je misschien wat New Yorkse vibes naar jouw feest brengen? The floor is yours…

  7 wedding trends van 2021
  Photo credits: AF Fotografie

  Share this post

  dieetwensen

  Hoe ga ik om met de dieetwensen van mijn gasten?

  De dag van vandaag kijken we er niet meer van op als iemand bepaalde dieetwensen of -restricties heeft. Wanneer je dus een feest organiseert bestaat de kans dat je voor enkele gasten rekening zal moeten houden met bepaalde voedingswensen. In deze blog vertellen we jou hoe je dit het best aanpakt en communiceert naar jouw cateraar.

  >> lees meer

  Originele vrijgezellenfeest activiteiten

  Staat het huwelijk van jouw vriend of vriendin bijna voor de deur? Dan is het hoog tijd om voor hen een vrijgezellenfeest te plannen! We kennen allemaal de stadsspelletjes of het uitgaan met de vrienden of vriendinnen om de laatste dagen of weken als niet-getrouwde te vieren. Maar wil je de bruid of bruidegom verrassen met een originele activiteit? Lees dan zeker verder, want in deze blog geven wij jou enkele leuke alternatieve activiteiten.

  >> lees meer
  WIT FOTOGRAFIE

  Hoe organiseer je een personeelsfeest?

  Hoe organiseer je een personeelsfeest? In deze blog geven wij jou mee met welke belangrijke aspecten je rekening moet houden.

  >> lees meer

  Welke info bezorg je de eventplanner?

  Heb je gekozen voor een eventplanner om jouw bedrijfsevenement te organiseren? Goede keuze! Maar welke info bezorg je aan de eventplanner?

  >> lees meer

  Wat te doen met de bloemen na jouw huwelijksdag?

  Bloemen op een huwelijk? Voor velen een absolute must. Van het bruidsboeket en bloemen voor de bruidssuite tot de prachtige florale aankleding van je ceremonie- en feestlocatie. Bloemen zorgen voor een ware streling van het oog en maken het geheel toch altijd iets feestelijker en gezelliger. Maar wat doe je nu met al die bloemen na je grote dag? Wij geven jou graag enkele tips en ideeën!

  >> lees meer
  get married in belgium

  Five reasons to get married in Belgium

  Looking for a unique place to celebrate your wedding? Consider to get married in Belgium! It may be a small country, but Belgium is full of hidden gems.

  >> lees meer

  Vragen? Blijf er niet mee zitten.

  Scroll naar boven