fbpx

Reviews over Elegant Events

REVIEWS

Straight from the source

REVIEWS

Straight from the source

Weddings

 

Eline, echt een dikke dikke merci!

We hebben zo genoten van de dag en je hebt het echt prachtig gemaakt. We waren van begin tot einde door jou gesoigneerd. Beter konden we het ons niet voorstellen. We zouden het zo weer opnieuw doen.

Photo credits: Mathias Hannes Weddings

Ciska & Jimte

Eline is the perfect wedding planner. 

She really made our day magical, from understanding our wishes right from the start to making the day run like clockwork, so we didn’t have to worry about anything and just enjoy ourselves. Her attention to detail and carefully thought through planning is second to none!! Most importantly she is kind and friendly and it was also a pleasure to meet her and be in her company. On top of that she is super professional with great experience and I wouldn’t hesitate recommending her to anyone. 

Thanks again Eline for everything.

Photo credits: Tom Leuntjens Photography

Angela & Carl

Dankzij Eline konden we genieten van een prachtig trouwfeest. Door haar goeie organisatie, perfecte opvolging en oog voor detail was ons huwelijk een dag om nooit te vergeten. 


Eline, nogmaals bedankt om ons een top huwelijk te bezorgen. Het was de mooiste dag uit ons leven en een dag om nooit meer te vergeten.
Bedankt.

Photo credits: Isenoud Fotografie

Julie & Peter

Eline was onze wedding planner voor ons huwelijk afgelopen zomer in Frankrijk. De idee om met een wedding planner, en al zeker met Eline, samen te werken kunnen we iedereen aanraden. Eline had direct begrepen hoe we het zagen en heeft hier 100% rekening mee gehouden en toch bijgestuurd waar nodig.

Haar enthousiasme en professionaliteit zijn top, wij hadden elke keer opnieuw het gevoel dat ze ons huwelijk aan het voorbereiden was alsof het haar eigen huwelijk was.

Geen vraag was te veel, geen idee te gek. Voor ons heeft ze alvast het perfecte huwelijksweekend in elkaar gebokst en van a tot z geregeld. We zouden zo opnieuw samenwerken al is het dan misschien voor een jubileumfeest in de toekomst.

Photo credits: Inge Van den Broek Fotografie

Elke & Tijs

We droomden ervan om ons trouwfeest te laten plaatsvinden in de tuin van onze ouders. We hadden een leuk idee voor ogen. Maar het werd, dankzij Eline en Bert, een prachtig feest om nooit meer te vergeten. 

Alles werd tot in de puntjes geregeld. Niets was teveel voor Eline. Het was ook heel fijn hoe sterk ze met ons meedacht en met leuke voorstellen kwam. De voorafgaande besprekingen, de opbouw, de dag zelf, de nabespreking achteraf,… alles was tot in de puntjes geregeld. 

Eline is gewoon gemaakt voor deze job! We zouden Elegant Events aan iedereen aanraden. Nog eens bedankt voor de onvergetelijke dag mogelijk te maken!

Monika & Mathieu

Private events

In juli vond de babyborrel van ons zoontje Maurice plaats, en ook wij deden hiervoor beroep op Elegant Events.

Niets werd aan het toeval overgelaten en alles werd tot in de puntjes voorbereid en afgewerkt. De dag zelf verliep alles super vlot. Het zaaltje werd mooi aangekleed in de door ons gekozen kleuren: wit, zwart en goud en zelf de feesttent, die we last minute voorzien hadden door het mindere weer, werd mooi opgenomen in het concept.

We zijn vol lof over Eline, die met passie, professionaliteit en vooral een grote glimlach, ons een zorgeloze, prachtige dag bezorgde! Zowel voor de praktische als de creatieve kant van een evenement ben je bij Elegant Events aan het juiste adres!

Julie & Kris

Corporate events

Eline weet een project in handen te nemen van begin tot einde. Zij heeft er voor ons bedrijfsfeest een echt fijn feest gemaakt in de sfeer die we wensten te bekomen. Ik heb dan ook van tal van mensen positieve feedback gekregen. Keep up the good work!

Intra Interieur -
EN Co -
Het Kantoor van Morgen

Vragen? Stel ze gerust

Scroll to Top