fbpx ...

Reviews over Elegant Events

REVIEWS

Straight from the source

REVIEWS

Straight from the source

Weddings

Eline
Lieve, fantastische Eline

Waar te beginnen? Hoe kunnen wij jou ooit bedanken?

De verloving, die jij voor ons organiseerde, was top. Na de burgerlijke trouw waren wij nog meer overtuigd van jouw kunnen en na dit weekend zijn we werkelijk omver geblazen. Jij hebt het, jij kan het, jij weet wat mensen willen.

Eline jij hebt Jonas en mezelf zo goed begeleid, zo goed aangevoeld…

Wij zijn met ons tweetjes aan het nagenieten in de Manoir momenteel, de laatste gasten zijn deze middag vertrokken en genieten is het. Onmogelijk te zien dat hier vrijdag nog een mega kerstmarkt was voor 80 personen.

Wij willen jou oprecht bedanken, dit hadden we in onze stoutste en wildste dromen niet verwacht.

Bedankt voor je geduld, je empathie, enthousiasme en je professionalisme. We weten dat het voor jou op persoonlijk vlak geen gemakkelijk jaar was, alleen nog maar meer respect en dankbaarheid.

Bedankt voor alles,
Heel veel liefs!

JoLo

Lieve Eline,

Bedankt om onze trouwdag in zo’n goede banen te leiden. Je bent een krak in je vak, een echte topper!

Veel liefs,

Wedding Sofie & Daan

Sofie & Daan

Eline,
 
Nogmaals bedankt voor jouw super strakke opvolging en nauwgezette coordinatie (tot in de puntjes!) van ons huwelijk en trouwfeest. Dankzij jouw goede organisatie hebben Nicolas en ik (en ook onze gezinnen) zorgeloos kunnen genieten van onze prachtige dag en creëerden we heel mooie herinneringen. We konden ons geen mooiere dag voorstellen. 
 
Nu, meer dan één maand later, krijgen we nog steeds lovende woorden over ons huwelijk en het feest.
Wedding Nico & Louise

Louise & Nico

Door COVID diende ons feest noodgedwongen te worden gespreid over 3 verschillende dagen met enkele maanden ertussen (burgelijke trouw – kerkelijke trouw – avondfeest met voorafgaande ceremonie). Logistiek een hele uitdaging maar dankzij Eline was dit telkens perfect tot in detail voorbereid met als summum ons avondfeest/babyborrel te hove van Herpelgem. Perfect georkestreerd en schitterende decoratieve styling. 
 
Hartelijk dank! 

Sofie & Wim

Liefste Eline,

Wij kunnen jou niet genoeg bedanken voor de geweldige organisatie van onze dag.

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad en het was niet altijd even makkelijk omwille van de hele Corona-situatie, maar jij was er elke keer opnieuw om ons bij te staan en gerust te stellen. We konden steeds rekenen op je eeuwige optimisme, al je ervaring en uitgebreide netwerk. Iedereen die je ons hebt aangeraden en waar we mee samengewerkt hebben waren echt the best of the best.

Onze dag bleek uiteindelijk zoveel meer dan wat we er van verwacht hadden, zowel qua aankleding, sfeer en organisatie.

En we zijn zeker niet de enige die dit vonden. We hebben van iedereen mogen horen hoe geweldig goed alles is verlopen, met zoveel oog voor detail.

We kunnen terugkijken op een super samenwerking met jou en een ongelooflijk mooie dag die we nooit zullen vergeten.

Heel erg bedankt voor alles. Zonder jou was dit nooit gelukt!

wedding

Jente & Florian

Lieve Eline, 
 
We hebben het al meerdere keren gezegd: wij zijn zo blij dat we ervoor gekozen hebben om met jou samen te werken voor het organiseren van onze trouw. 
Je hebt ervoor gezorgd dat het een feest was om nooit te vergeten! Zonder jou had dit zeker niet hetzelfde geweest. 
 
De communicatie verliep steeds heel vlot, jij kon perfect inschatten hoe wij bepaalde zaken liefst wilden aanpakken en je was zeer oplossingsgericht. 
Dit zorgde ervoor dat wij echt ontspannen waren tijdens het feest en er dus ook echt van hebben kunnen genieten. 
 
We kunnen je hiervoor niet genoeg bedanken!

Dorien & Bert

First and foremost a huge thank you for turning our dreams into reality!  How many people have that responsibility and then make it happen.  

Truly you have a wonderful gift: the ability to remain confident and calm, professional and perceptive, sensitive and steadfast.

Mother of bride, Sacha

Als zeer gestructureerd koppel dat zelf graag alle touwtjes in handen heeft, hebben we heel even getwijfeld of een wedding planner wel ons ding zou zijn… Hoe ongelooflijk blij zijn we dat we toch hebben besloten om met Eline in zee te gaan! 
 
Eline zorgde ervoor dat onze grote dag zorgeloos is verlopen. Al van bij onze eerste meeting was meteen duidelijk dat zij de persoon was die wij nodig hadden: eerlijk, gestructureerd, creatief en spontaan. Doorheen de hele planning heeft zij ons fantastisch geholpen met suggesties, contact opgenomen met haar connecties als we deze nodig hadden en bovenal bleef zij altijd positief (een ware uitdaging als je een huwelijk plant in een full-blow pandemie)! Met haar moodboard zat ze er pal op en onze styling was dan ook echt top! De dag zelf leidde ze alles in goede banen en zorgde ervoor dat het tijdsschema gerespecteerd werd. Steeds bleef ze bescheiden aanwezig op de achtergrond en toch kreeg ze zoveel voor ons gedaan die dag, ongelofelijk! Wij zijn dan ook zo ontzettend blij dat Eline op onze dag de touwtjes heeft overgenomen zodat wij met volle teugen hebben kunnen genieten!

Elly & Jonas

Thanks to you and your hard work, we had the most amazing day on Wednesday. I am sad that it is all over, but so happy that it went well. You are absolutely amazing.
 
In these challenging times, Eline managed to pull together a truly beautiful event. Her styling and attention to detail were second to none. I highly recommend her.
 
You made our day absolutely perfect and there is nothing that we would change!

Liz & Dan

Mijn ventje en ikzelf besloten vrij last minute om nog in 2019 te trouwen, en dan nog op oudejaar, en dan nog in een lege loods die volledig omgebouwd moest worden naar een fantastische feestzaal en ceremonieruimte en ja, we wilden ook nog een fantastisch feestje en toch niet te veel stressssss vooraf. 

Onbegonnen werk zou je denken maar Eline heeft dat klusje perfect geklaard. Wat een zalige dag 🥰 hebben wij gekregen! Thxxx 😘 !

Annemie & Tijs

 

Eline, echt een dikke dikke merci!

We hebben zo genoten van de dag en je hebt het echt prachtig gemaakt. We waren van begin tot einde door jou gesoigneerd. Beter konden we het ons niet voorstellen. We zouden het zo weer opnieuw doen.

Photo credits: Mathias Hannes Weddings

Ciska & Jimte

Eline is the perfect wedding planner. 

She really made our day magical, from understanding our wishes right from the start to making the day run like clockwork, so we didn’t have to worry about anything and just enjoy ourselves. Her attention to detail and carefully thought through planning is second to none!! Most importantly she is kind and friendly and it was also a pleasure to meet her and be in her company. On top of that she is super professional with great experience and I wouldn’t hesitate recommending her to anyone. 

Thanks again Eline for everything.

Photo credits: Tom Leuntjens Photography

Angela & Carl

Dankzij Eline konden we genieten van een prachtig trouwfeest. Door haar goeie organisatie, perfecte opvolging en oog voor detail was ons huwelijk een dag om nooit te vergeten. 


Eline, nogmaals bedankt om ons een top huwelijk te bezorgen. Het was de mooiste dag uit ons leven en een dag om nooit meer te vergeten.
Bedankt.

Photo credits: Isenoud Fotografie

Julie & Peter

Eline was onze wedding planner voor ons huwelijk afgelopen zomer in Frankrijk. De idee om met een wedding planner, en al zeker met Eline, samen te werken kunnen we iedereen aanraden. Eline had direct begrepen hoe we het zagen en heeft hier 100% rekening mee gehouden en toch bijgestuurd waar nodig.

Haar enthousiasme en professionaliteit zijn top, wij hadden elke keer opnieuw het gevoel dat ze ons huwelijk aan het voorbereiden was alsof het haar eigen huwelijk was.

Geen vraag was te veel, geen idee te gek. Voor ons heeft ze alvast het perfecte huwelijksweekend in elkaar gebokst en van a tot z geregeld. We zouden zo opnieuw samenwerken al is het dan misschien voor een jubileumfeest in de toekomst.

Photo credits: Inge Van den Broek Fotografie

Elke & Tijs

We droomden ervan om ons trouwfeest te laten plaatsvinden in de tuin van onze ouders. We hadden een leuk idee voor ogen. Maar het werd, dankzij Eline en Bert, een prachtig feest om nooit meer te vergeten. 

Alles werd tot in de puntjes geregeld. Niets was teveel voor Eline. Het was ook heel fijn hoe sterk ze met ons meedacht en met leuke voorstellen kwam. De voorafgaande besprekingen, de opbouw, de dag zelf, de nabespreking achteraf,… alles was tot in de puntjes geregeld. 

Eline is gewoon gemaakt voor deze job! We zouden Elegant Events aan iedereen aanraden. Nog eens bedankt voor de onvergetelijke dag mogelijk te maken!

Monika & Mathieu

Private events

In juli vond de babyborrel van ons zoontje Maurice plaats, en ook wij deden hiervoor beroep op Elegant Events.

Niets werd aan het toeval overgelaten en alles werd tot in de puntjes voorbereid en afgewerkt. De dag zelf verliep alles super vlot. Het zaaltje werd mooi aangekleed in de door ons gekozen kleuren: wit, zwart en goud en zelf de feesttent, die we last minute voorzien hadden door het mindere weer, werd mooi opgenomen in het concept.

We zijn vol lof over Eline, die met passie, professionaliteit en vooral een grote glimlach, ons een zorgeloze, prachtige dag bezorgde! Zowel voor de praktische als de creatieve kant van een evenement ben je bij Elegant Events aan het juiste adres!

Julie & Kris

Corporate events

Bedankt voor de organisatie. Het was dik in orde en iedereen was meer dan tevreden! Het was een genoegen om met jullie samen te werken!

Claudia & Fien
Marketing verantwoordelijken
Concordia Textiles

Wij hadden een heel positieve ervaring om met Elegant Events samen te werken. Eline, jij gaf een toegevoegde waarde aan ons event!

Johan, Griet en Fien
Zaakvoerders
Pools juwelen-horloges

Eline, bedankt voor de piekfijne organisatie van ons evenement. Ik ben enorm tevreden. Je hebt dat meesterlijk gedaan.

Dhr. A. De Beir
Managing Director
ADM

Eline weet een project in handen te nemen van begin tot einde. Zij heeft er voor ons bedrijfsfeest een echt fijn feest gemaakt in de sfeer die we wensten te bekomen. Ik heb dan ook van tal van mensen positieve feedback gekregen. Keep up the good work!

Intra Interieur -
EN Co -
Het Kantoor van Morgen

Vragen? Stel ze gerust

Scroll naar boven