FAQ

1 Waarom een event of wedding planner onder de arm nemen?

Een evenement organiseren kan je vergelijken met het bouwen van een woning: Je doet beroep op een architect, tenzij je zelf een handige harry bent met de nodige technische kennis en een zee van vrije tijd. Daarnaast verwacht je dat jouw architect enkel met de beste leveranciers en vakmannen werkt en alles tot in de puntjes opvolgt.

Zo werkt het dus ook met een eventplanner. Van jouw evenement een onvergetelijk moment maken? Hierbij alvast 5 goede redenen om met Elegant Events samen te werken:

  1. Bespaar tijd – Elegant Events kan alles snel en degelijk plannen, zonder jouw wensen en noden uit het oog te verliezen. Wij zorgen voor een vlotte opvolging en oplevering van de verschillende deelaspecten van uw evenement.
  2. Creativiteit ten top – Hoe creëer je een rode draad doorheen jouw evenement, van uitnodiging tot locatie en goodie-bag? Welke leuke details maken jouw evenement af? Hoe deel je jouw feestlocatie het best in? Elegant Events staat klaar met tal van frisse ideeën.  Daarenboven volgen we ook steeds de laatste trends in onze sector.
  3. Geen zorgen – Leef met een gerust gemoed toe naar jouw evenement dankzij onze professionele keuze en uitgebreid netwerk aan leveranciers waarop je steeds kunt vertrouwen.
  4. Partner in crime – Deel al jouw vragen en twijfels met ons. Tijdens onze samenwerking, gaan we samen brainstormen en inspiratie opdoen. We staan steeds aan jouw zijde tijdens de voorbereidingen, alsook op de dag zelf en zorgen ervoor dat je lekker kunt genieten.
  5. Nauwlettend het budget in het oog houden – Vertrouw ons jouw verwachtingen en prioriteiten toe, alsook jouw budget. Dit geeft ons de mogelijkheid om zo snel mogelijk een zicht te krijgen op het totaalplaatje en na te denken over de optimalisatie van het evenement binnen uw budgetniveau.

2 Wat kan een event of wedding planner voor jou betekenen?

  • Eventplanner – We organiseren jouw evenement van A tot Z, waarbij we steeds jouw noden, wensen en budget nauwlettend in het oog houden.
  • Eventcoördinatie – Je kiest er zelf voor om het heft in eigen handen te nemen en alles zorgvuldig te plannen voor jouw evenement, maar je zoekt professionele coördinatie zodat je zorgeloos kan genieten tijdens jouw evenement. Met veel plezier ben ik je partner in crime.

3 Hoe gaan we te werk?

Contacteer me telefonisch of per mail voor een kennismakingsgesprek. Zo leer ik jou beter kennen, alsook jouw wensen en verwachtingen.

Na dit eerste kennismakingsgesprek, maken we een voorstel op die aansluit bij wat we besproken hebben tijdens dit gesprek. Eénmaal we jouw akkoord ontvangen, start ons avontuur. Een te gek avontuur van enkele maanden waarbij we stap voor stap jullie droomfeest tot werkelijkheid brengen.


4 Hoeveel kost een event of wedding planner?

De kostprijs, een ticket voor gemoedsrust en optimaal genot is een betere omschrijving, is uiteraard afhankelijk van jouw verwachtingen. Stel van bij de start jouw budget op. Dankzij mijn expertise kan ik al snel een inschatting geven van hoe we jouw dromen kunnen realiseren. Aarzel vooral niet ons te contacteren.

Contact

Wenst u meer informatie of wil u graag een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, twijfel dan niet Elegant Events te contacteren:

Eline Beernaert
Tel.: +32 494 38 17 42
Email: eline@elegantevents.be
BTW: BE0634.671.097

FAQs

Adres:
Vijverhof 30, 9050 Gentbrugge