Weddings

Proficiat! Je bent verloofd! Wat een fantastisch moment, niet? Volop dromen over jullie 'Big Day'! Zalig...

En nu? Jullie droomfeest tot werkelijkheid brengen kan veel (vrije) tijd vergen. Tijd die je misschien liever doorbrengt met je verloofde, vrienden of familie. Reden te meer dus om een weddingplanner onder de arm te nemen die je stap voor stap begeleidt en er voor zorgt dat het totaalplaatje klopt.


LEES MEER

Private Events

Proficiat! Je hebt iets te vieren. Een babyborrel, doopfeest, communiefeest, verjaardagsfeest of gezellig familiefeest? Wat het ook mag zijn, ik help je graag verder om er een onvergetelijke en fantastische dag van te maken.

 

Jullie feest tot werkelijkheid brengen kan veel (vrije) tijd vergen. Tijd die je misschien liever doorbrengt met je vrienden of familie. Reden te meer dus om een eventplanner onder de arm te nemen die alles tot in de kleinste details voor je uitwerkt. Bovendien houden we alles nauwlettend in de gaten tijdens jouw feest, zodat je samen met de genodigden heerlijk kan genieten.

 

Wil je meer weten? Lees de ervaring van onze feestvierders of neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

LEES MEER

Corporate Events

Heeft u een opendeurdag, opening van een nieuwe vestiging, lancering van een nieuw product of een personeelsfeest in het vooruitzicht? Bij ons bent u aan het juiste adres voor de perfecte omkadering van uw evenement.

De organisatie van een bedrijfsevenement kan veel kostbare tijd in beslag nemen. Tijd die u wellicht liever besteedt aan uw core business binnen de onderneming. Elegant Events neemt met veel plezier de volledige organisatie op zich zodat u optimaal kan genieten van een succesvol en op maat gemaakt evenement.

Wenst u meer te weten? Neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

LEES MEER

About

Droom jij van een sfeervol en uniek feest met een persoonlijke ‘touch’?

Maar heb je een drukke job, weinig tijd of weet je gewoonweg niet waar te beginnen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik ben Eline Beernaert, de drijvende kracht achter Elegant Events, en help je heel graag verder met de creatie van jouw droomfeest. Een feest waar je genodigden nog lang over zullen napraten.

Ik vind het heerlijk om een uniek concept uit te werken en het finaal tot werkelijkheid te mogen brengen. Het geeft me een ongelofelijke boost en vlinders in mijn buik. Tijdens de voorbereidingen van het feest wil ik jou volledig ontzorgen en meer quality time bieden met je vrienden en familie.

Daarenboven heb ik een enorme passie voor gastvrijheid. In het begin van mijn carrière mocht ik die passie delen met de hotelgasten in tal van 4- en 5- sterren hotels in Antwerpen en Brussel. Door mijn studies en ervaring in de gastvrijheidsindustrie weet ik als event en wedding planner hoe belangrijk het is om gasten, bruidskoppels, feestvierders, klanten en genodigden op hun gemak te stellen en zich thuis te laten voelen.

Zelf ben ik sinds 30 september 2017 heel gelukkig getrouwd in ‘La Douce France’ met de beste man ter wereld, genaamd Bert (en oh ja, met een wedding planner zodat we zelf heerlijk konden genieten van onze dag). Ik hou van lekker en verfijnd eten, een goed glas wijn, reizen, nieuwe culturen ontdekken, dansen, een wandeling maken in het groen of aan zee, nieuwe mensen ontmoeten, etentjes met vrienden en nog veel meer.

Wil je nog meer over mij weten of weten hoe we precies te werk gaan? Contacteer ons dan nu en volg ons op Facebook of Instagram.

Wat ze zeggen over ons…


Eline is the perfect wedding planner.

She really made our day magical, from understanding our wishes right from the start to making the day run like clockwork, so we didn’t have to worry about anything and just enjoy ourselves. Her attention to detail and carefully thought through planning is second to none!! Most importantly she is kind and friendly and it was also a pleasure to meet her and be in her company. On top of that she is super professional with great experience and I wouldn’t hesitate recommending her to anyone.

Thanks again Eline for everything.

Angela & Carl

“Eline was onze wedding planner voor ons huwelijk afgelopen zomer in Frankrijk. De idee om met een wedding planner, en al zeker met Eline, samen te werken kunnen we iedereen aanraden. Eline had direct begrepen hoe we het zagen en heeft hier 100% rekening mee gehouden en toch bijgestuurd waar nodig.

Haar enthousiasme en professionaliteit zijn top, wij hadden elke keer opnieuw het gevoel dat ze ons huwelijk aan het voorbereiden was alsof het haar eigen huwelijk was.

Geen vraag was te veel, geen idee te gek. Voor ons heeft ze alvast het perfecte huwelijksweekend in elkaar gebokst en van a tot z geregeld. We zouden zo opnieuw samenwerken al is het dan misschien voor een jubileumfeest in de toekomst.”

Elke & Tijs

Contact

Wenst u meer informatie of wil u graag een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, twijfel dan niet Elegant Events te contacteren:

Eline Beernaert
Tel.: +32 494 38 17 42
Email: eline@elegantevents.be
BTW: BE0634.671.097

FAQs

Adres:
Vijverhof 30, 9050 Gentbrugge