fbpx
woman-wearing-teal-dress-sitting-on-chair-talking-to-man-2422280

Do’s en don’ts op single events

Bij Elegant Events geloven we dat we deel uit maken en werken aan een wereld die dag per dag nog vreugdevoller en liefdevoller wordt. Een wereld waar mensen weer meer “live” samenkomen om de kleine en grote dingen in het leven te vieren. En het leven vieren dat doe je uiteraard liever niet alleen.
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Bij Elegant Events geloven we dat we deel uit maken en werken aan een wereld die dag per dag nog vreugdevoller en liefdevoller wordt. Een wereld waar mensen weer meer “live” samenkomen om de kleine en grote dingen in het leven te vieren. 

  En het leven vieren dat doe je uiteraard liever niet alleen. Samen met Dunja Reynaert van relatiebureau Dmatch organiseren we daarom een eerste ontmoetingsevenement voor singles (www.findyourvalentine.be) op donderdag 13 en vrijdag 14 februari 2020.

  In deze blog, helpen we jullie alvast op weg met enkele belangrijke do’s en don’ts tijdens zo’n single event.

  Do’s

  • Zet een doelstelling. Voor je naar het evenement vertrekt, maak dan voor jezelf een voornemen dat je bijvoorbeeld met minimum 5 mensen wil praten. Als je de moeite hebt genomen om je in te schrijven voor het evenement, grijp dan elke mogelijke kans.
  • Bereid je voor. Bereid je voor met enkele makkelijke en positieve vragen die je kan stellen: Wat zijn jouw hobby’s? Wat is jouw job? En wat vindt je zo fijn aan jouw job? Waar wordt je vrolijk van? Wat vindt jij de belangrijkste dingen in het leven? Hou het zeker luchtig en begin niet zoals al te zware onderwerpen, zoals politiek of economie etc.
  • Leg de bal in het kamp van de ander. Vraag niet naar zijn/haar nummer, maar geef zelf je eigen telefoonnummer en zeg dan “ik hoop nog van je terug te mogen horen”
  • Dress up. Zorg dat je er verzorgd en netjes uitziet, maar blijf vooral ook jezelf. Je hoeft geen kostuum aan te trekken als je dit in het dagdagelijkse leven eigenlijk nauwelijks draagt.
  • Ga alleen. Zeker de dames troepen graag samen om naar een evenement te gaan, maar doe het niet! Het zorgt er alleen maar voor dat je moeilijk benaderbaar bent voor je potentiële match.
  • Doe mee aan iedere activiteit die voorzien is op zo’n evenement. Het helpt om met elkaar aan de praat te geraken. Het moet tenslotte ook gewoon een leuke en gezellige avond worden.

  Don’ts

  • Geef niet te snel op. Ga niet enkel af op het uiterlijk of je eerste indruk, want misschien heb je wel een klik met iemand die op het eerste zicht niet jouw ‘type’ is.
  • Je hoeft jezelf geen moed in te drinken (alcohol). Dit zal jouw gesprekken of indruk bij je gesprekspartner niet ten goede doen.
  • Over eerdere relaties vertellen. Dit is echt een grote afknapper

  Heb je interesse in ons single event? Registreer je dan nu en volledig vrijblijvend op www.findyourvalentine.be en wie weet kan je er wel bij zijn op 13 of 14 februari 2020 voor een leuke avond vol singles, food, drinks, fun & lots of love vibes.

  Share this post

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on pinterest
  Share on print
  Share on email
  communiefeest of lentefeest

  Communiefeest of lentefeest organiseren?

  Heb je een communiefeest of lentefeest in ’t verschiet voor je kleine spruit dit jaar? Dan is het nu de ideale moment om te beginnen plannen.

  >> lees meer

  Do’s en don’ts op single events

  Bij Elegant Events geloven we dat we deel uit maken en werken aan een wereld die dag per dag nog vreugdevoller en liefdevoller wordt. Een wereld waar mensen weer meer “live” samenkomen om de kleine en grote dingen in het leven te vieren. En het leven vieren dat doe je uiteraard liever niet alleen.

  >> lees meer
  Wat doet een weddingplanner?

  Wat doet een weddingplanner?

  Trouwen is een unieke belevenis, maar het vraagt veel organisatietalent en tijd om jouw droomhuwelijk tot werkelijkheid te brengen. Tijd die je misschien niet hebt of liever besteedt aan hobby’s of quality time met je verloofde, vrienden of familie. En dan komt de hulp van een weddingplanner enorm van pas.

  >> lees meer

  5 ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk

  Het huwelijk was adembenemend en wellicht was één van de mooiste momenten de ‘first look’. Het moment waarop hij jou voor het eerst zag in je trouwjurk. Een herinnering die je voor de rest van je dagen meedraagt. Maar wat doe je nu eigenlijk met je trouwjurk na je huwelijksdag? Wij vonden 5 leuke ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk.  Maar wat doe je nu eigenlijk met je trouwjurk na je huwelijksdag? Wij vonden 5 leuke ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk.  

  >> lees meer

  De 8 belangrijkste bruidsmodetrends voor 2020

  Vorig week vond de Barcelona Bridal Fashion week plaats waar de bruidsmodetrends voor volgend jaar (2020) zijn onthuld. Wat was er trending op de catwalk? Wij zetten voor jou graag de acht belangrijkste bruidsmodetrends op een rijtje.

  >> lees meer
  huwelijkswebsite

  Een huwelijkswebsite? Leuk! Maar hoe ga je aan de slag?

  Anno 2019 blijven klassiek gedrukte Save The Dates en uitnodigingen gebruikelijk, maar steeds meer bruidskoppels kiezen daarnaast, of als alternatief, voor een huwelijkswebsite. Een logische evolutie gezien praktisch iedereen wel een laptop, PC, tablet of smartphone heeft. Maar hoe ga je nu aan de slag? En wat moet er zeker op die website van jullie komen?

  >> lees meer

  Vragen? Blijf er niet mee zitten.

  Scroll to Top