fbpx
feathers

De 8 belangrijkste bruidsmodetrends voor 2020

Vorig week vond de Barcelona Bridal Fashion week plaats waar de bruidsmodetrends voor volgend jaar (2020) zijn onthuld. Wat was er trending op de catwalk? Wij zetten voor jou graag de acht belangrijkste bruidsmodetrends op een rijtje.
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Vorige week vond de Barcelona Bridal Fashion week plaats waar de bruidsmodetrends voor volgend jaar (2020) zijn onthuld. Wat was er trending op de catwalk? Wij zetten voor jou graag de acht belangrijkste bruidsmodetrends op een rijtje.

  Be you

  Elke bruid is uniek, en dus mag je je eigenheid extra in de verf zetten met je trouwoutfit. Durf te stralen in de outfit die jou op het lijf geschreven staat en wees niet bang om het even ‘over een andere boeg te gooien’.

  wedding dresses trend be you

  Photo credits: Barcelona Bridal Fashion Week; v.l.n.r. Sophie et Voila, Olga Macia, Flora, Bebas

  Eén dag, twee looks

  Wil je tijdens jouw huwelijksceremonie stralen in een romantisch lang wit kleed, maar ’s avonds gewoon ‘shinen & shaken’ op de dansvloer? Kies dan gewoon voor twee looks. Kies voor een kleed waar je de lange rok van af kan nemen of ga ’s avonds voor een geheel andere outfit zoals een glamoureuze mini dress. Let’s dance!

  wedding dresses trend twee looks

  Photo credits: Barcelona Bridal Fashion Week; v.l.n.r. Pronovias, Pronovias, Mereia Balaguer, Pronovias

  Less is more

  Het minimalistische trouwkleed van Meghan Markle blijft zeker ook nu nog nazinderen op de catwalk. Hou jij ook van ‘less is more’? Dan zijn deze minimalistische looks zeker jouw ‘cup of tea’.

  wedding dresses trend less is more

  Photo credits: Barcelona Bridal Fashion Week; v.l.n.r. Randy Fenoli, Pronovias, Jesus Peiro, Pronovias

  Zo licht als een veertje

  Veren zijn niet een geheel nieuwe trend en zagen we ook in vorige seizoenen verschijnen. Maar laten we eerlijk zijn, trouwjurken met veren hebben op de één of andere manier iets tijdloos, niet?

  wedding dresses trend zo licht als een veertje

  Photo credits: Barcelona Bridal Fashion Week; v.l.n.r. Isabel Zapardiez, Marco & Maria, Demetrios, Demetrios

  Help! I don’t like dresses

  Ben je niet echt een ‘girly girl’ en draag je in het dagdagelijks leven praktisch nooit jurkjes? Waarom er dan wel één dragen op jouw huwelijksdag? Op de catwalk kwamen heel wat leuke jumpsuits, broekpakjes en zelf shortjes tegen. Remember: be you!

  wedding dresses trend I don't like dresses

  Photo credits: Barcelona Bridal Fashion Week; v.l.n.r. Sophie et Voila, Jesus Peiro, Immaculada Garcia, Marylise Rembo Styling

  De heropleving van baljurken versus de luchtige easy-going jurken

  Wil je stralen als een echte prinses? Kies dan voor één van de prachtige feëerieke en volumineuze baljurken uit de nieuwe collectie van diverse designers. Goed nieuws: volgens hen zijn deze trouwjurken niet meer zo zwaar als vroeger aangezien ze werken met veel lichtere stoffen en materialen. En wees nu eerlijk: we want the volume, not the weight!

  Ben jij echter een meer eigentijdse bruid die het graag luchtig en makkelijk houdt? Dan is er ook meer dan keuze genoeg voor jou. Kijk maar…

  Bruidsmodetrend baljurken

  Photo credits: Barcelona Bridal Fashion Week; v.l.n.r. The Atelier, Pronovias, Rosa Clara, Inmaculada Garcia

  Pasteltinten

  Meer en meer zien we, naast de klassiek witte en ivoorkleurige trouwjurken, creaties met lichte pasteltinten tevoorschijn komen. Hou je van kleur? Waarom dan niet wat meer kleur zoeken in jouw trouwjurk?

  bruidsmodetrend pasteljurken

  Photo credits: Barcelona Bridal Fashion Week; v.l.n.r. The Atelier, Marco & Maria, The Atelier, Esther Noriega

  Capes

  Ook dit jaar zien we prachtige capes op de catwalk verschijnen. Qua model zien we zowel korte schattige capes als lange elegante capes.

  bruidsmodetrend capes

  Photo credits: Barcelona Bridal Fashion Week; v.l.n.r. Marylise Rembo Styling, Marchesa, Jesus Peiro, Fely Campo

  Share this post

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on pinterest
  Share on print
  Share on email
  something new

  “Something old, something new, something borrowed and something blue” – tips om deze in jouw huwelijk te verwerken

  Het rijmpje “Something old, something new, something borrowed, something blue and a sixpence in her shoe” zal je waarschijnlijk wel bekend in de oren klinken.

  >> lees meer
  Trouwen in West-Vlaanderen

  Trouwen in West-Vlaanderen: enkele unieke feestlocaties

  Wil je trouwen in West-Vlaanderen? Dan heeft deze gezellige provincie een groot aanbod aan unieke trouwlocaties in verschillende stijlen. Jullie liefde vieren samen met jullie familie en vrienden tussen de West-Vlaamse polders en de pittoreske gebouwen, was nog nooit zo romantisch.

  >> lees meer
  communiefeest of lentefeest

  Communiefeest of lentefeest organiseren?

  Heb je een communiefeest of lentefeest in ’t verschiet voor je kleine spruit dit jaar? Dan is het nu de ideale moment om te beginnen plannen.

  >> lees meer
  Wat doet een weddingplanner?

  Wat doet een weddingplanner?

  Trouwen is een unieke belevenis, maar het vraagt veel organisatietalent en tijd om jouw droomhuwelijk tot werkelijkheid te brengen. Tijd die je misschien niet hebt of liever besteedt aan hobby’s of quality time met je verloofde, vrienden of familie. En dan komt de hulp van een weddingplanner enorm van pas.

  >> lees meer

  5 ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk

  Het huwelijk was adembenemend en wellicht was één van de mooiste momenten de ‘first look’. Het moment waarop hij jou voor het eerst zag in je trouwjurk. Een herinnering die je voor de rest van je dagen meedraagt. Maar wat doe je nu eigenlijk met je trouwjurk na je huwelijksdag? Wij vonden 5 leuke ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk.  Maar wat doe je nu eigenlijk met je trouwjurk na je huwelijksdag? Wij vonden 5 leuke ideeën voor jouw trouwjurk na je huwelijk.  

  >> lees meer

  De 8 belangrijkste bruidsmodetrends voor 2020

  Vorig week vond de Barcelona Bridal Fashion week plaats waar de bruidsmodetrends voor volgend jaar (2020) zijn onthuld. Wat was er trending op de catwalk? Wij zetten voor jou graag de acht belangrijkste bruidsmodetrends op een rijtje.

  >> lees meer

  Vragen? Blijf er niet mee zitten.

  Scroll to Top