fbpx ...
feathers

De 8 belangrijkste bruidsmodetrends voor 2020

Vorig week vond de Barcelona Bridal Fashion week plaats waar de bruidsmodetrends voor volgend jaar (2020) zijn onthuld. Wat was er trending op de catwalk? Wij zetten voor jou graag de acht belangrijkste bruidsmodetrends op een rijtje.
  Add a header to begin generating the table of contents
  Scroll to Top

  Vorige week vond de Barcelona Bridal Fashion week plaats waar de bruidsmodetrends voor volgend jaar (2020) zijn onthuld. Wat was er trending op de catwalk? Wij zetten voor jou graag de acht belangrijkste bruidsmodetrends op een rijtje.

  Be you

  Elke bruid is uniek, en dus mag je je eigenheid extra in de verf zetten met je trouwoutfit. Durf te stralen in de outfit die jou op het lijf geschreven staat en wees niet bang om het even ‘over een andere boeg te gooien’.

  wedding dresses trend be you

  Photo credits: Barcelona Bridal Fashion Week; v.l.n.r. Sophie et Voila, Olga Macia, Flora, Bebas

  Eén dag, twee looks

  Wil je tijdens jouw huwelijksceremonie stralen in een romantisch lang wit kleed, maar ’s avonds gewoon ‘shinen & shaken’ op de dansvloer? Kies dan gewoon voor twee looks. Kies voor een kleed waar je de lange rok van af kan nemen of ga ’s avonds voor een geheel andere outfit zoals een glamoureuze mini dress. Let’s dance!

  wedding dresses trend twee looks

  Photo credits: Barcelona Bridal Fashion Week; v.l.n.r. Pronovias, Pronovias, Mereia Balaguer, Pronovias

  Less is more

  Het minimalistische trouwkleed van Meghan Markle blijft zeker ook nu nog nazinderen op de catwalk. Hou jij ook van ‘less is more’? Dan zijn deze minimalistische looks zeker jouw ‘cup of tea’.

  wedding dresses trend less is more

  Photo credits: Barcelona Bridal Fashion Week; v.l.n.r. Randy Fenoli, Pronovias, Jesus Peiro, Pronovias

  Zo licht als een veertje

  Veren zijn niet een geheel nieuwe trend en zagen we ook in vorige seizoenen verschijnen. Maar laten we eerlijk zijn, trouwjurken met veren hebben op de één of andere manier iets tijdloos, niet?

  wedding dresses trend zo licht als een veertje

  Photo credits: Barcelona Bridal Fashion Week; v.l.n.r. Isabel Zapardiez, Marco & Maria, Demetrios, Demetrios

  Help! I don’t like dresses

  Ben je niet echt een ‘girly girl’ en draag je in het dagdagelijks leven praktisch nooit jurkjes? Waarom er dan wel één dragen op jouw huwelijksdag? Op de catwalk kwamen heel wat leuke jumpsuits, broekpakjes en zelf shortjes tegen. Remember: be you!

  wedding dresses trend I don't like dresses

  Photo credits: Barcelona Bridal Fashion Week; v.l.n.r. Sophie et Voila, Jesus Peiro, Immaculada Garcia, Marylise Rembo Styling

  De heropleving van baljurken versus de luchtige easy-going jurken

  Wil je stralen als een echte prinses? Kies dan voor één van de prachtige feëerieke en volumineuze baljurken uit de nieuwe collectie van diverse designers. Goed nieuws: volgens hen zijn deze trouwjurken niet meer zo zwaar als vroeger aangezien ze werken met veel lichtere stoffen en materialen. En wees nu eerlijk: we want the volume, not the weight!

  Ben jij echter een meer eigentijdse bruid die het graag luchtig en makkelijk houdt? Dan is er ook meer dan keuze genoeg voor jou. Kijk maar…

  Bruidsmodetrend baljurken

  Photo credits: Barcelona Bridal Fashion Week; v.l.n.r. The Atelier, Pronovias, Rosa Clara, Inmaculada Garcia

  Pasteltinten

  Meer en meer zien we, naast de klassiek witte en ivoorkleurige trouwjurken, creaties met lichte pasteltinten tevoorschijn komen. Hou je van kleur? Waarom dan niet wat meer kleur zoeken in jouw trouwjurk?

  bruidsmodetrend pasteljurken

  Photo credits: Barcelona Bridal Fashion Week; v.l.n.r. The Atelier, Marco & Maria, The Atelier, Esther Noriega

  Capes

  Ook dit jaar zien we prachtige capes op de catwalk verschijnen. Qua model zien we zowel korte schattige capes als lange elegante capes.

  bruidsmodetrend capes

  Photo credits: Barcelona Bridal Fashion Week; v.l.n.r. Marylise Rembo Styling, Marchesa, Jesus Peiro, Fely Campo

  Share this post

  dieetwensen

  Hoe ga ik om met de dieetwensen van mijn gasten?

  De dag van vandaag kijken we er niet meer van op als iemand bepaalde dieetwensen of -restricties heeft. Wanneer je dus een feest organiseert bestaat de kans dat je voor enkele gasten rekening zal moeten houden met bepaalde voedingswensen. In deze blog vertellen we jou hoe je dit het best aanpakt en communiceert naar jouw cateraar.

  >> lees meer

  Originele vrijgezellenfeest activiteiten

  Staat het huwelijk van jouw vriend of vriendin bijna voor de deur? Dan is het hoog tijd om voor hen een vrijgezellenfeest te plannen! We kennen allemaal de stadsspelletjes of het uitgaan met de vrienden of vriendinnen om de laatste dagen of weken als niet-getrouwde te vieren. Maar wil je de bruid of bruidegom verrassen met een originele activiteit? Lees dan zeker verder, want in deze blog geven wij jou enkele leuke alternatieve activiteiten.

  >> lees meer
  WIT FOTOGRAFIE

  Hoe organiseer je een personeelsfeest?

  Hoe organiseer je een personeelsfeest? In deze blog geven wij jou mee met welke belangrijke aspecten je rekening moet houden.

  >> lees meer

  Welke info bezorg je de eventplanner?

  Heb je gekozen voor een eventplanner om jouw bedrijfsevenement te organiseren? Goede keuze! Maar welke info bezorg je aan de eventplanner?

  >> lees meer

  Wat te doen met de bloemen na jouw huwelijksdag?

  Bloemen op een huwelijk? Voor velen een absolute must. Van het bruidsboeket en bloemen voor de bruidssuite tot de prachtige florale aankleding van je ceremonie- en feestlocatie. Bloemen zorgen voor een ware streling van het oog en maken het geheel toch altijd iets feestelijker en gezelliger. Maar wat doe je nu met al die bloemen na je grote dag? Wij geven jou graag enkele tips en ideeën!

  >> lees meer
  get married in belgium

  Five reasons to get married in Belgium

  Looking for a unique place to celebrate your wedding? Consider to get married in Belgium! It may be a small country, but Belgium is full of hidden gems.

  >> lees meer

  Vragen? Blijf er niet mee zitten.

  Scroll naar boven