fbpx ...

Wie is Eline Beernaert van Elegant Events?

ABOUT

With a passion for hospitality

ABOUT

With a passion for hospitality

Wie ben ik en wat kan ik voor je doen?

Droom jij van een sfeervol en uniek feest met een persoonlijke ‘touch’?

Maar heb je een drukke job, weinig tijd of weet je gewoonweg niet waar te beginnen?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik ben Eline Beernaert, de drijvende kracht achter Elegant Events, en help je heel graag verder met de creatie van jouw droomfeest. Een feest waar je genodigden nog lang over zullen napraten.

Ik vind het heerlijk om een uniek concept uit te werken en het finaal tot werkelijkheid te mogen brengen. Het geeft me een ongelofelijke boost en vlinders in mijn buik. Tijdens de voorbereidingen van het feest wil ik jou volledig ontzorgen en meer quality time bieden met je vrienden en familie.

Daarenboven heb ik een enorme passie voor gastvrijheid. In het begin van mijn carrière mocht ik die passie delen met de hotelgasten in tal van 4- en 5- sterren hotels in Antwerpen en Brussel. Door mijn studies en ervaring in de gastvrijheidsindustrie weet ik als event en wedding planner hoe belangrijk het is om gasten, bruidskoppels, feestvierders, klanten en genodigden op hun gemak te stellen en zich thuis te laten voelen.

House of Weddings kwaliteitslabel 2023

Elegant Events is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.
Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com.

Zelf ben ik sinds 30 september 2017 heel gelukkig getrouwd in ‘La Douce France’ met de beste man ter wereld, genaamd Bert (en oh ja, met een wedding planner zodat we zelf heerlijk konden genieten van onze dag). Ik hou van lekker en verfijnd eten, een goed glas wijn, reizen, nieuwe culturen ontdekken, dansen, een wandeling maken in het groen of aan zee, nieuwe mensen ontmoeten, etentjes met vrienden en nog veel meer.

Lees hier zelf de ervaring van onze feestvierders.

Wil je nog meer over mij weten of weten hoe we precies te werk gaan?
Contacteer ons dan nu en volg ons op Facebook of Instagram.

Award beste weddingplanner 2019

In 2019 won ik de award voor beste weddingplanner. Deze erkenning was een onvergetelijk moment en een ware bekroning voor hetgeen ik bloed, zweet en tranen voor laat.

Het was voor ons leuk om te kunnen vertrouwen op iemand die alles coördineerde en de tijd in het oog hield. Zo hebben wij ten volle kunnen genieten van onze droomdag.
Lynn & Bart
Alles was tot in de puntjes geregeld. Eline is gewoon gemaakt voor deze job! We zouden Elegant Events aan iedereen aanraden.
Monika & Mathieu
Haar enthousiasme en professionaliteit zijn top, wij hadden elke keer opnieuw het gevoel dat ze ons huwelijk aan het voorbereiden was alsof het haar eigen huwelijk was.
Elke & Tijs

Stel je vragen...

Scroll naar boven