FAQ

1 Waarom een event of wedding planner onder de arm nemen?

Een evenement creëren kan u vergelijken met het bouwen van een woning: U doet beroep op een architect, tenzij u zelf een handige harry bent met de nodige technische kennis en een zee van vrije tijd. Daarnaast verwacht u dat uw architect enkel met de beste leveranciers en vakmannen werkt en alles tot in de puntjes opvolgt.

Zo werkt het dus ook met een eventplanner. Van uw evenement een onvergetelijk moment maken? Hierbij alvast 5 goede redenen om met Elegant Events samen te werken:

  1. Bespaar tijd – Elegant Events kan alles snel en degelijk plannen, zonder uw wensen en noden uit het oog te verliezen. Wij zorgen voor een vlotte opvolging en oplevering van de verschillende deelaspecten van uw evenement.
  2. Creativiteit ten top – Hoe creëert u een rode draad door uw evenement, van uitnodiging tot locatie en goodie-bag? Welke leuke details maken uw evenement af? Hoe deelt u uw locatie het best in? Elegant Events staat klaar met tal van frisse ideeën.
  3. Geen zorgen – Leef met een gerust gemoed toe naar uw evenement dankzij onze professionele keuze aan leveranciers waarop u steeds kunt vertrouwen.
  4. Partner in crime – Deel al uw vragen en twijfels met ons. Tijdens onze samenwerking, gaan we samen brainstormen en inspiratie opdoen. We staan steeds aan uw zijde tijdens de voorbereidingen, alsook op de dag zelf en zorgen ervoor dat u lekker kunt genieten.
  5. Nauwlettend het budget in het oog houden – Vertrouw ons uw verwachtingen en prioriteiten toe, alsook uw budget. Dit geeft ons de mogelijkheid om zo snel mogelijk een zicht te krijgen op het totaalplaatje en na te denken over de optimalisatie van het evenement binnen uw budgetniveau.

2 Wat kan een event of wedding planner voor u betekenen?

  • Eventplanner – We organiseren uw evenement van A tot Z, waarbij we steeds uw noden, wensen en budget nauwlettend in het oog houden.
  • Eventcoördinatie & styling – U kiest er zelf voor om het heft in eigen handen te nemen en alles zorgvuldig te plannen voor uw evenement, maar u zoekt professionele coördinatie zodat u zorgeloos kan genieten tijdens uw evenement. Met veel plezier komt Elegant Events u te hulp snellen, mits één voorwaarde: dat u voor professionele leveranciers kiest.

3 Hoeveel kost een event of wedding planner?

Is een event planner uitsluitend weggelegd voor de happy few? Absoluut niet! Elegant Events ziet het als een uitdaging om met ieders budget een uniek evenement te creëren. De kostprijs, een ticket voor gemoedsrust en optimaal genot is een betere omschrijving, is uiteraard afhankelijk van uw verwachtingen. Stel van bij de start uw budget op. Elegant Events kan dan dankzij hun expertise al snel een inschatting geven van hoe we uw dromen kunnen realiseren. Aarzel vooral niet ons te contacteren.