Bedrijf

Elegant events is de ideale partner voor uw bedrijf. Heeft u een opendeurdag, opening van een nieuwe vestiging, lancering van een nieuw product of een personeelsfeest in het vooruitzicht? Bij ons ben je aan het juiste adres voor de perfecte omkadering van uw evenement.

Iedere samenwerking start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar wij uw wensen en verwachtingen zullen bespreken. Vervolgens zal in samenspraak met u een vrijblijvende offerte worden opgemaakt. Eens er een akkoord is, neemt Elegant Events met plezier de volledige organisatie op zich zodat u optimaal kan genieten van een succesvol evenement.

About

De drijvende kracht achter Elegant Events is Eline Beernaert. Haar warme karakter en persoonlijk contact laten u meteen thuis voelen. Met oog voor de kleinste details gaat Elegant Events steeds op zoek naar die unieke en persoonlijke ‘touch’ voor uw evenement. Onze gedrevenheid en ervaring verzekeren u van een vlotte samenwerking en een vlekkeloos evenement.

Na haar universitaire studies Toegepaste Economische Wetenschappen, ging Eline haar droom achterna en volgde ze een postgraduaat Hospitality Management in de befaamde Les Roches International School of Hotel Management. Haar passie voor gastvrijheid heeft ze in het begin van haar carrière mogen delen met vele gasten in tal van 4- en 5-sterren hotels in Antwerpen en Brussel. Met Elegant Events staat Eline te popelen om die passie ook met u te delen.

De missie van Elegant Events: tevreden gasten, lachende gezichten!

Contact

Wenst u meer informatie of wil u graag een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, twijfel dan niet Elegant Events te contacteren:

Eline Beernaert
Tel.: +32 494 38 17 42
Email: eline@elegantevents.be
BTW: BE0634.671.097

Adres:
Vijverhof 30, 9050 Gentbrugge